#kaslaimės
Pergalė Kupiškyje

Šeštadienį Kupiškyje “Banga” 3:0 įveikė “Kupiškį”.

Iš protokolo. Kupiškis (Kupiškis) – Banga (Gargždai) 0:3 (0:0).
Kupiškio stadionas, 60 žiūrovų. Teisėjas – G.Macevičius.
Įvarčiai: 50 min. D.Zubauskas, 57 min. A.Bačanskis, 90 min. E.Anulis (Banga).
Įspėjimai: 18 min. Y.Koike, 33 min. D.Petrauskas, 35 min. M.Butėnas (Kupiškis); 20 min. G.Samsonik, 90+3 min. K.Gnedojus (Banga).
Pašalinimas: 20 min. Y.Koike (Kupiškis).
“Bangos” sudėtis: I.Driomovas, D.Padaigis (90+1′ V.Antužis), K.Gnedojus E.Bračkus, M.Gudauskas, A.Bačanskis (80′ M.Petrikas), V.Pocevičius (88′ M.Ilginis), G.Samsonik, M.Radžiukynas (68′ P.Lotužys), E.Anulis, D.Zubauskas. Atsargoje liko: K.Smilingis.

Jau 5 minutę vartininko budrumą tolimu baudos smūgiu patikrino D.Padaigis – varžovų vartų sargas kamuolį nukreipė už galinės linijos. Po kelių minučių gaisras kilo jau “Bangos” baudos aikštelėje, kai šeimininkai po kartą sukirto į virpstą ir į skersinį.
20 minutę kupiškėnai apsunkino savo situaciją – dėl nesportinio elgesio raudoną kortelę prieš save išvydo legionierius iš Japonijos Y.Koike.
Įpusėjus kėliniui gargždiškiai priprato prie aikštės, tvirtai perėmė iniciatyvą ir pradėjo grasinti šeimininkų vartams. Sužaidus pusvalandį puikios progos neišnaudojo A.Bačanskis, nepataikęs į vartus. Vėliau vartų sargas atrėme pavojingą M.Radžiukyno smūgį.
Pralaužti šeimininkų gynybinius įtvirtinimus pavyko iškart po pertraukos. 50 minutę po stipraus D.Padaigio perdavimo iš dešiniojo krašto kamuolį į vartus pasiuntė D.Zubauskas. Dar po kelių minučių persvarą padvigubino A.Bačanskis, iš arti į vartus nukreipęs nuo vartininko atšokusį kamuolį.
Visą antrą kėlinį žaidimą kontroliavusi “Banga” turėjo ir daugiau progų, tačiau išnaudoti pavyko tik vieną, kai 90 minutę E.Anulis meistriškai permetė kamuolį per vartus palikusį vartininką.
Kitas rungtynes “Banga” žais rugpjūčio 18 dieną 16 valandą Utenoje su “Uteniu”.