#kaslaimės
Įspūdinga pergalė Kaune

Trečiadienį Kauno Dariaus ir Girėno stadione “Banga” net 3:0 įveikė vietos “Žalgirį”.

Gargždiškiai nuostabiai pradėjo dvikovą. Jau 2 minutę C.Eduardo pakėlus kampinį A.Lara galva pasiuntė kamuolį į šeimininkų vartus. Dar po keturių minučių V.Paulauskas baudos smūgių dar kartą nuginklavo “Žalgirio” vartininką I.Plūką.
Kauniečiai bandė didelėmis pajėgomis atakuoti “Bangos” vartus, tačiau M.Bertašius ir gynėjai sėkmingai griovė visus šeimininkų bandymus. Arčiausiai tikslo “Žalgiris” buvo 32 minutę, kai M.Bertašius virš vartų nukreipė galingą Ž.Benedičič smūgį, ir 38 minutę, kai po A.Kučio smūgio iš baudos aikštelės prieigų kamuolys atsimušė į virpstą.
Antrasis kėlinys taip pat prasidėjo kauniečių atakomis, tačiau “Banga” ir toliau sėkmingai stabdė visus bandymus nukreipti kamuolį į M.Bertašiaus ginamus vartus. 63 minutę šeimininkų užduotis dar pasunkėjo – po Cesinha pakelto kampinio C.Eduardo ties tolimuoju virpstu galva nukreipė kamuolį į vartus.
Baigiantis rungtynėms kauniečiai desperatiškai bandė pralaužti “Bangos” gynybą, o gargždiškiai gana sėkmingai bėgo į kontratakas ir turėjo keletą gerų galimybių dar padidinti persvarą.
Rungtynių santrauka – TOPsport A lyga YouTube kanale.
David Afonso komentaras – TOPsport A lyga YouTube kanale.

Žalgiris (Kaunas) – Banga (Gargždai) 0:3 (0:2)
Įvarčiai: 2 min. A.Lara, 6 min. V.Paulauskas, 63 min. C.Eduardo (Banga).
Įspėjimai: [bus papildyta].
“Bangos” sudėtis: M.Bertašius, N.Žebrauskas, B.Šatkus, A.Lara, C.Eduardo, Cesinha (84′ V.Antužis), D.Norvilas (37′ V.Piliukaitis), M.Ramanauskas, V.Magdušauskas (84′ E.Smulkys), P.Srėbalius (84′ J.Januševskij), V.Paulauskas (60′ M.Andrejev). Atsargoje liko: L.Grinkevičius, K.Smilingis, E.Kirjanov, J.Paštukas, K.Toleikis.
Kitas rungtynes “Banga” žais Gargždų miesto stadione sekmadienį, balandžio 28 dieną, 15 valandą. Į svečius atvyks “Šiauliai”.