#kaslaimės
Sekmadienį atvyksta čempionai

Sekmadienį 20 valandą Gargždų miesto stadione “Banga” susitiks su Vilniaus “Žalgiriu”.

Tai bus trečioji komandų tarpusavio dvikova. Pirmąsias dvi laimėjo sostinės ekipa.
Kovo 11 dieną Vilniuje vykusią akistatą “Žalgiris” laimėjo tik po atkaklios kovos. “Banga” inirtingai priešinosi čempionams, tačiau gargždiškių padėtį gerokai apsunkino daug diskusijų sukėlęs P.Srėbaliaus pašalinimas 57 minutę. Nepaisant turėtos kiekybinės persvaros, pasiųsti kamuolį į vartus sostinės ekipai pavyko tik 84 minutę, kai pakėlus kampinį K.Kažukolovas tiksliai smūgiavo galva.
Balandžio 30 dieną Gargžduose “Žalgiris” taip pat turėjo iniciatyvą, tačiau “Banga” ilga laiką sėkmingai gynėsi. Lemiama tapo 72 minutė, kai į gargždiškių vartus buvo skirtas vienuolikos metrų baudinys. “Žalgiris” ne tik realizavo baudinį, bet po dešimties minučių dar ir padvigubino persvarą – 0:2.
Jei prieš rinktinių pertrauką “Žalgiris” kiek strigo – buvo ir pralaimėjimų (1:2 “Sūduvai”), ir lygiųjų (su “Šiauliais” ir “Dainava”), tai po petraukos jau pasiektos dvi pergalės. Praėjusį ketvirtadienį Telšiuose vilniečiai 2:1 įveikė “Džiugą”, o antradienį Kaune net 5:2 nugalėjo Kauno “Žalgirį”.
“Banga” po petraukos sužaidė tik vienerias rungtynes – Gargžduose po atkaklios kovos 0:1 nusileido šiuo metu čempionate pirmaujančiam “Panevėžiui”.

Geriausias būdas lankytis “Bangos” rungtynėse – įsigyti abonementą 2023 metų sezonui. Įsigyti galima TICKET MARKET svetainėje – ČIA. Bilietas į konkrečias rungtynes – ČIA.