#kaslaimės
Nulinės lygiosios Telšiuose

Antradienį Telšiuose “Banga” lygiosiomis 0:0 sužaidė su “Džiugu”.

Netekčių turinti “Banga” antrąsias rungtynes iš eilės turėjo ieškoti netradicinių sprendimų. Šįkart gargždiškiai didesnį dėmesį skyrė gynybai, bandydami varžovus užklupti kontratakomis.
Nors šeimininkai pirmajame kėlinyje ilgiau valdė kamuolį, tikrai pavojingas buvo tik vienas epizodas, kai 30 minutę J.Eduardo suklaidino “Bangos” gynėjus ir iš baudos aikštelės smūgiavo į vartus. Laimei, puikiai sužaidė K.Smilingis, atrėmęs šį pavojingą smūgį. Besibaigiant kėliniui padirbėti teko ir telšiškių vartų sargui V.Šarkauskui, kai po kontratakos iš baudos aikštelės smūgiavo K.Žebrauskas.
57 minutę K.Žebrauskas dar kartą patikrino V.Šarkausko budrumą. 72 minutę J.Reis baudos smūgiu į baudos aikštelę siųstą kamuolį patys telšiškiai vos nenukreipė į vartus.
Rungtynių pabaigoje pavojingi epizodai keletą kartų kilo jau prie K.Smilingio vartų. Arčiausiai tikslo buvo J.Eduardo, jau per teisėjo kompensuotą laiką sukirtęs kamuoliu į skersinį.
Rungtynių santraukaOptibet A lyga YouTube kanale.
David Afonso komentarasOptibet A lyga YouTube kanale.

Džiugas (Telšiai) – Banga (Gargždai) 0:0.
Įspėjimai: 33 min. L.Ankudinovas, 48 min. R.Krušnauskas, 71 min. P.Maier, 90+2 min. T.Rapalavičius (Džiugas).
“Bangos” sudėtis: K.Smilingis, V.Antužis (78′ P.Srėbalius), R.Paulino, G.Vieira, K.Pliuškys, V.Paulauskas, K.Žebrauskas, G.Brilhante (68′ R.Vėževičius), D.Norvilas, S.Yoshikawa, J.Reis. Atsargoje liko: M.Bertašius, P.Survila, K.Birgiola, B.Gailius, J.Kerpė, K.Toleikis, M.Vainikaitis.
Kitas rungtynes “Banga” žais Gargždų miesto stadione gegužės 1 dieną 15 valandą su Marijampolės “Sūduva”.