#kaslaimės
Skaudus pralaimėjimas

Sekmadienį Gargždų miesto stadione “Banga” 1:5 pralaimėjo Kauno “Žalgiriui”.

Dvikovą sėkmingai pradėjo “Banga”. 8 minutę S.Urbio baudos smūgiu iš kairiojo krašto į baudos aikštelę pasiųstas kamuolys atsitrenkė į žemę ir nusileido vartuose – 1:0. Dar po minutės I.Venckus laimėjo dvikovą prieš Rudinilson, tačiau sukirto kamuolį į vartininką.
Deja, bet vėliau pasipylusios klaidos nubraukė visus pirmųjų minučių pasiekimus.
17 minutę I.Driomovui nepavyko atremti R.Matos Da Silva smūgiuoto kamuolio – 1:1, o besibaigiant kėliniui kauniečiai sėkmingai sužaidė “Bangos” baudos aikštelėje ir P.Otele galva iš arti nukreipė kamuolį į vartus – 1:2.
Antrąjį kėlinį aktyviau pradėjo kauniečiai ir 62 minutę po “Bangos” klaidų baudos aikštelėje M.Thuique smūgiu ir kairiojo krašto padidino svečių persvarą iki 1:3.
Per paskutines penkioliką minučių už dvi grubias klaidas “Bangą” baudė D.Šešplaukis. 75 minutę I.Driomovas nepataikė į kamuolį ir kauniečiui beliko nubėgti ir įridentį jį į tuščius vartus, o per teisėjo kompensuotą laiką D.Šešplaukis užklupo I.Driomovą per toli palikusį vartus ir permetęs vartininką užfiksavo galutinį rezultatą 1:5.
Rungtynių santraukaOptibet A lyga YouTube kanale.
Tomo Tamošausko komentarasOptibet A lyga YouTube kanale.

Banga (Gargždai) – Žalgiris (Kaunas) 1:5 (1:2).
Įvarčiai: 8 min. S.Urbys (Banga); 17 min. R.Matos Da Silva, 42 min. P.Otele, 62 min. M.Thuique, 75 min. ir 90+1 min. D.Šešplaukis (Žalgiris).
Įspėjimai: 65 min. S.Urbys (Banga); 31 min. M.Thuique (Žalgiris).
“Bangos” sudėtis: I.Driomovas, V.Antužis (84′ E.Jurjonas), D.Padaigis, O.Aksonov, Y.Pavlyk, E.Stočkūnas (67′ D.Zubauskas), S.Rakauskas, S.Yoshikawa (84′ A.Šveistrys), I.Venckus, K.Urbaitis (67′ R.Vėževičius), S.Urbys (78′ E.Mukanya). Atsargoje liko: K.Smilingis, D.Norvilas.

Kitas rungtynes “Banga” žais Gargždų miesto stadione balandžio 29 dieną 19 valandą su Vilniaus “Riteriais”.
Primename, kad į šias rungtynes galės atvykti 150 žiūrovų. Jei norite būti tarp laimingųjų – įsigykite abonementą! Plačiau apie galimus abonementų pasirinkimus – ČIA.
Abonementą įsigyti galima TICKET MARKET interneto svetainėje.

Jurgitos Riekašienės nuotraukos.

[Best_Wordpress_Gallery id=”164″ gal_title=”20210425″]