#kaslaimės
“Bangai” – 55

Lygiai prieš 55 metus Gargždų “Banga” sužaidė pirmąsias oficialias rungtynes!
Kaip 1966 metų pradžioje rašė vietos laikraštis, po sėkmingo 1965 metų sezono Statybinių medžiagų kombinato (SMK) spalvas gynęs “Silikatininkas” nusprendė tapti viso rajono komanda – taip nuo 1966 metų futbolo pasaulyje atsirado Gargždų “Banga”.
1966 metų balandžio 24 dieną “Banga” Telšiuose sužaidė pirmąsias A klasės pirmenybių (tuometinė antra pakopa) rungtynes.

1966 metais “Bangos” vyrų komanda (žr. nuotrauką žemiau) labai sėkmingai žaidė A klasės pirmenybėse ir užėmė pirmąją vietą, tačiau į aukštesnę lygą nepakilo, nes tuo metu skaičiuotoje kompleksinėje įskaitoje gargždiškiams nepakako jaunių ir jaunučių surinktų taškų.
Per 55 metus “Bangos” klubas užaugo ir subrendo. Šiandien turime ne tik kelioliką berniukų ir mergaičių komandų, bet ir aukščiausiose lygose žaidžiančias vyrų ir moterų komandas. Talentingiausias jaunimas pirmą kartą klubo istorijoje žaidžia antroje pagal pajėgumą pakopoje – I lygoje.

Puikus sutapimas 55 gimtadienio proga – sekmadienį visos trys komandos žais rungtynes savo lygose.
Kviečiame atvykti į Gargždų miesto stadioną ir 13 valandą palaikyti “Bangos” vyrus, o 19 valandą – “Bangos” jaunimą.

Primename, kad rungtynes gali stebėti tik 150 žiūrovų. Jei norite būti tarp laimingųjų – įsigykite abonementą! Plačiau apie galimus abonementų pasirinkimus – ČIA.
Abonementą (arba bilietą į konkrečias rungtynes) įsigyti galima TICKET MARKET interneto svetainėje.