#kaslaimės
Sekmadienį atvyksta Kauno “Žalgiris”

Sekmadienį 13 valandą Gargždų miesto stadione Optibet A lygos rungtynėse “Banga” susitiks su Kauno “Žalgiriu”.

Tai bus jau antroji komandų akistata šių metų čempionate. Pirmasis susitikimas kovo 5 dieną Marijampolėje baigėsi kauniečių pergale. Vienintelį įvartį nominalūs aikštės šeimininkai pelnė besibaigiant rungtynių laikui – 82 minutę pasižymėjo L.Pilibaitis.
Po šios dvikovos komandos judėjo skirtingomis trajektorijomis. “Banga”, pirmose keturiose Optibet A lygos rungtynėse patyrusi pralaimėjimus, pastaruosius tris susitikimus laimėjo ir vėl kiek priartėjo prie būsimųjų varžovų, kurie puikiai pradėjo čempionatą, o vėliau kiek stabtelėjo. Po pergalės prieš “Bangą” kauniečiai dar įveikė “Nevėžį” (5:0) ir “Riterius” (2:1), tačiau vėliau kluptelėjo rungtynėse su “Džiugu” (1:1) ir nusileido “Sūduvai” (1:2) bei Vilniaus “Žalgiriui” (0:1). Paskutiniuose dviejuose susitikimuose kauniečiai vėl iškovojo pergales, nors dėl jų teko paplušėti – minimalia persvara įveikti “Dainava” (1:0) ir “Hegelmann Litauen” (3:2).
Primename, kad į šias rungtynes galės atvykti tk 150 žiūrovų. Jei norite būti tarp laimingųjų – įsigykite abonementą! Plačiau apie galimus abonementų pasirinkimus – ČIA.
Abonementą įsigyti galima TICKET MARKET interneto svetainėje.
Tie, kuriems nepavyks patekti į stadioną, galėsite stebėti tiesioginę transliaciją per TV3 interneto svetainę. Rungtynių su Kauno “Žalgiriu” transliacija – ČIA.