#kaslaimės
Sekmadienį vakare – I lygos rungtynės

Sekmadienį 19 valandą Gargždų miesto stadione “Bangos” jaunimas priims kaimynus iš uostamiesčio – “Neptūno” futbolininkus. Klaipėdiečiai šiame sezone rungtyniauja itin nestabiliai. Užtikrintas pergales prieš dublerines komandas (5:0 prieš „Panevėžį B“ ir 2:0 prieš „Sūduvą B“) keičia pralaimėjimai prieš pajėgiausias I lygos komandas (0:3 prieš „Šiaulius“ ir vienodu rezultatu 1:5 pralaimėta prieš „Jonavą“ ir „Babrungą“).
Pernai “Banga B” su II lygoje debiutavusiais klaipėdiečiais sužaidė 3 rungtynes. Šiose rungtynėse galimybę varžytis ir semtis varžybinės patirties turėjo 22 skirtingi žaidėjai, o 6 iš jų (M.Bertašius, J.Kerpė, E.Jurjonas, M.Gelžinis, A.Šveistrys ir P.Srėbalius) visas trejas rungtynes pradėjo startinėje sudėtyje. Verta pastebėti, kad visos trejos rungtynės baigėsi vieno įvarčio skirtumu. Tad akivaizdu, kad ši akistata principinga, o rungtynių nugalėtojas gali paaiškėti ir tik paskutinėmis minutėmis.
Primename, kad šiuo metu rungtynes stebėti gyvai galės 150 žiūrovų. Bilietai į rungtynes platinami elektroniniu būdu (prekyba kasoje nebus vykdoma) TICKET MARKET interneto svetainėje.