#kaslaimės
Vilniuje nusileista “Riteriams”

Šeštadienį Vilniuje “Banga” žaidė draugiškas rungtynes su “Riteriais”. Gargždiškiai besibaigiant rungtynėms praleido tris įvarčius ir nusileido vilniečiams 1:4.

Pirmajame kėlinyje “Banga” neišnaudojo turėtų progų, o besibaigiant kėliniui šeimininkai išnaudojo savo galimybę – už pražangą baudos aikštelėje buvo skirtas 11 metrų baudinys, kurį “Riterių” žaidėjas M.Grigaravičius sėkmingai realizavo – 0:1. Paskutinėmis minutėmis I.Driomovas išgelbėjo “Bangą” nuo dar didesnių nemalonumų.
Antrąjį kėlinį sėkmingiau pradėjo “Banga” – 59 minutę S.Rakauskas rezultatą išlygino – 1:1. 82 minutę šeimininkams vėl pavyko išsiveržti į priekį, o 84 minutę ir padvigubinti savo persvarą – 1:3. Besibaigiant rungtynių laikui po gynėjų klaidos “Riteriai” įtvirtino savo pergalę – 1:4.

“Bangos” sudėtis: I.Driomovas (65′ M.Bertašius), E.Bračkus (45′ žaidėjas peržiūroje), V.Antužis (46′ K.Urbaitis), E.Stočkūnas, S.Rakauskas (60′ A.Šveistrys), B.Anisas (65′ I.Venckus), S.Yoshikawa (46′ D.Norvilas), R.Vėževičius (45′ D.Zubauskas) ir trys peržiūroje esantys žaidėjai (45′ žaidėjas peržiūroje, 60′ M.Petrikas).
Dėl traumos komandai negalėjo padėti D.Padaigis.