#kaslaimės
Kaune patirtas pralaimėjimas

Šeštadienį Kaune “Banga” žaidė draugiškas rungtynes su vietos “Hegelmann Litauen”.

Hegelmann Litauen (Kaunas) – Banga (Gargždai) 3:2 (1:1).
Įvarčiai: 37 min. (11m) K.Upstas, 48 min. NN, 64 min. L.Pangonis (Hegelmann Litauen); 14 min. S.Yoshikawa, 66 min. (11m) R.Vėževičius (Banga).
“Bangos” sudėtis: I.Driomovas, G.Gumbaravičius (50′ V.Antužis), O.Aksionov, E.Bračkus, D.Padaigis, S.Yoshikawa (70′ I.Venckus), K.Urbaitis, D.Norvilas (75′ K.Žebrauskas), J.Kasparavičius (65′ K.Birgiola), R.Matos da Silva (80′ P.Lotužys), D.Zubauskas (50′ R.Vėževičius). Atsargoje liko: D.Španceris, J.Skuodas, P.Srėbalius.

14 minutę po kauniečių baudos aikštelėje kilusios sumaišties kamuolį į vartus nukreipė peržiūroje dalyvaujantis S.Yoshikawa. 37 minutę šeimininkai, realizavę vienuolikos metrų baudinį, rezultatą išlygino.
Jau antrojo kėlinio pradžioje kauniečiai pasinaudojo grubiomis “Bangos” klaidomis ir išsiveržė į priekį, o 64 minutę savo persvarą padvigubino. Netrukus R.Matos da Silva uždirbo baudinį, o R.Vėževičius smūgiu nuo vienuolikos metrų atžymos rezultatą sušvelnino – 2:3.
Kitas rungtynes “Banga” vasario 15 dieną 17 valandą žais Marijampolėje su “Panevėžiu”.
Pasirengimą sezonui “Banga” planuoja pabaigti dviem susitikimais savo aikštėje – vasario 22 dieną su “Jonava”, o 29 dieną su Kretingos “Minija”.