#kaslaimės
Nesėkmė Alytuje

Trečiadienį Alytuje “Banga” 1:2 nusileido “Dainavai”.

Iš protokolo. Dainava (Alytus) – Banga (Gargždai) 2:1 (0:1).
Alytaus miesto stadionas, 1150 žiūrovų. Teisėjas – R.Šmitas.
Įvarčiai: 73 min. ir 85 min. T.Vitukynas (Dainava); 27 min. N.Urba (Banga).
Įspėjimai: 85 min. T.Vitukynas (Dainava); 58 min. V.Pocevičius, 65 min. A.Bačanskis (Banga).
“Bangos” sudėtis: I.Driomovas, V.Antužis, V.Pocevičius, E.Bračkus, M.Gudauskas, P.Lotužys (70′ E.Anulis), N.Urba (89′ M.Petrikas), G.Samsonik, K.Urbaitis, A.Bačanskis (79′ M.Radžiukynas), D.Zubauskas. Atsargoje liko: K.Smilingis, M.Gelžinis, M.Ilginis, P.Srėbalius.

Kartais kautynes priminusiose rungtynėse pirmąją progą turėjo šeimininkai, bet smūgį galva atrėmė I.Driomovas. Įpusėjus kėliniui “Banga” ėmė vis dažniau lankytis prie alytiškių vartų. 27 minutę N.Urba smūgiu iš baudos aikštelės prieigų pasiuntė kamuolį į apatinį vartų kampą.
Antrajame kėlinyje iniciatyva priklausė “Dainavai”, o “Banga” drausmingai gynėsi ir bandė atsakyti kontratakomis. Šeimininkų tolimi smūgiai nekėlė didesnių problemų I.Driomovui. Kėliniui įpusėjus atakos smaigalyje atsidūręs A.Bačanskis galėjo padidinti persvarą, tačiau sudelsė ir šeimininkai apsigynė.
73 minutę “Dainavai” pavyko ataka ir vienas prieš I.Driomovą išbėgęs alytiškis išlygino rezultatą. 85 minutę “Bangos” vartininkas nesėkmingai išmušinėjo kamuolį, kuris kliudė “Dainavos” futbolininką ir įskriejo į vartus. Nepaisant visų “Bangos” pastangų, rezultatas nepakito – pregalę šventė šeimininkai.
Pralaimėjimas lėmė, kad “Banga” pasitraukė iš lenktynių dėl aukso ir sidabro. Palankiai susiklosčius aplinkybėms mūsų komanda dar galėtų laimėti bronzos medalius. Tam paskutiniajame ture reikia “Bangos” pergalės ir “Nevėžio” pralaimėjimo dvikovoje su “Panevėžiu”.
Paskutiniąsias sezono rungtynes “Banga” žais Gargždų miesto stadione šeštadienį, spalio 20 dieną, 14 valandą su Kauno “Stumbru B”.