#kaslaimės
Lygiosios su “Panevėžiu”

Šeštadienį Marijampolėje “Banga” žaidė draugiškas rungtynes su “Panevėžiu”.

Panevėžys (Panevėžys) – Banga (Gargždai) 1:1 (1:0).
Įvarčiai: 42 min. NN (Panevėžys); 60 (11m) R.Vėževičius (Banga).
“Bangos” sudėtis: I.Driomovas, [žaidėjas peržiūroje] (60′ V.Antužis), D.Padaigis, O.Aksionov, [žaidėjas peržiūroje], S.Yoshikawa, K.Urbaitis (75′ A.Šveistrys), D.Norvilas, J.Kasparavičius, R.Vėževičius (70′ I.Venckus), R.Matos da Silva (60′ D.Zubauskas; 85′ G.Gumbaravičius). Atsargoje liko: J.Virvilas, E.Bračkus.

Rungtynes aktyviau pradėjo panevėžiečiai, tačiau įpusėjus kėliniui “Banga” išlygino žaidimą ir turėjo gerą galimybę pirmoji pasiųsti kamuolį į vartus, tačiau užtikrintai sužaidė “Panevėžio” gynėjas ir vartininkas, atrėmę kelis gargždiškių bandymus. Besibaigiant pirmajam kėliniui “Bangos” futbolininkams nepavyko taip užtikrintai sužaisti gynyboje – 42 minutę panevėžiečiai iš užribio įmetė kamuolį į baudos aikštelę ir nukreipė kamuolį į vartus – 0:1.
Apylygiai vykusiame antrajame kėlinyje “Banga” gavo progą išlyginti rezultatą 60 minutę, kai po perdavimo į varžovų baudos aikštelę vienas iš panevėžiečių sužaidė ranka ir buvo skirtas 11 metrų baudinys. R.Vėževičius smūgiavo tiksliai – 1:1. Antroje kėlinio pusėje “Bangai” išleidus jaunimą “Panevėžys” vėl perėmė iniciatyvą, tačiau rimtesnių galimybių pasižymėti neturėjo.
Kitas rungtynes “Banga” žais vasario 22 dieną 13 valandą Gargždų miesto stadione su “Jonava”.