#kaslaimės
18 turas: atvyksta “Riterių” dubleriai

Sekmadienį 18 valandą Gargždų miesto stadione “Banga” susitiks su Vilniaus “Riteriais B”.

Į Gargždus atvykstantys “Riterių” dubleriai yra viena iš labiausiai nenuspėjamų komandų. Kai kuriose rungtynėse vilniečiai prieš varžovus išrikiuoja pakankamai pajėgią sudėtį, o kartais žaidžia be atsarginių, netgi pasiųsdami į puolimą antrąjį vartininką. Tad nieko nuostabaus, kad “Riteriai B” savo sąskaitoje turi net tik pergales prieš “Nevėžį” (1:0) ir “Šiaulius” (3:2), bet ir pralaimėjimus prieš “Atmosferą” (2:3) ir “Miniją” (1:2).
Pirmajame tarpusavio susitikime “Riterių B” nepavyko įveikti ir “Bangai”. Širvintose vykusioje dvikovoje gargždiškiai turėjo ne vieną puikią progą siųsti kamuolį į vartus, tačiau galimybės liko neišnaudotos, o pasibaigus rungtynėms švieslentėje švietė nuliai.
Kaip ir kitos dublerių ekipos, taip ir “Riteriai B” remiasi jaunimu. Kol kas daugiausiai žaidė G.Domkus (gimęs 1998), E.Dusevičius (2001), V.Paulauskas (2001), M.Radžiukynas (1999), L.Jakavičius (1999), V.Šarkauskas (1999) ir legionierius iš Ganos D.F.Amoah (2000). Iš vyresnių žaidėjų dubleriams dažniausiai padeda R.Masenzovas (1994) ir E.Baniulis (1997). Pastarasis bei L.Jakavičius ir M.Radžiukynas yra pavojingiausi varžovų vartams – jų sąskaitoje atitinkamai 3, 4 ir 4 įvarčiai.
*
“Bangai” šiose rungtynėse negalės padėti K.Smilingis ir D.Zubauskas.