#kaslaimės
Sunki pergalė

Šeštadienį Utenoje “Banga” 3:2 įveikė “Utenį”.

Iš protokolo. Utenis (Utena) – Banga (Gargždai) 2:3 (1:2).
Kupiškio stadionas, 273 žiūrovai. Teisėjas – Š.Tamulynas.
Įvarčiai: 42 min. J.Hernandez, 50 min. M.Savėnas (Utenis); 26 min. E.Anulis, 32 min. A.Bačanskis, 70 min. K.Urbaitis (Banga).
Įspėjimai: 53 min. D.Kublinskas, 56 min. C.Kass (Utenis); 55 min. E.Anulis, 87 min. N.Urba (Banga).
“Bangos” sudėtis: I.Driomovas, D.Padaigis, K.Gnedojus E.Bračkus, M.Gudauskas, A.Bačanskis, V.Pocevičius, K.Urbaitis (78′ M.Petrikas), M.Radžiukynas (67′ P.Lotužys), E.Anulis (57 min. N.Urba), D.Zubauskas (87′ V.Antužis). Atsargoje liko: K.Smilingis, M.Ilginis.

Į Uteną “Banga” išvyko be diskvalifikuoto G.Samsonik, tačiau su po traumų atsigaunančiais N.Urba ir K.Urbaičiu. Komandos kapitonas K.Urbaitis netgi pasirodė startiniame vienuoliktuke.
Permainingai vykusiose rungtynėse gargždiškiai pirmajam kėliniui persiritus į antrą pusę du kartus pasiuntė kamuolį į šeimininkų vartus. 26 minutę E.Anulis įspūdingu smūgiu nuginklavo varžovų vartininką, o po kelių minučių po D.Padaigio perdavimo A.Bačanskis galva nukreipė kamuolį į vartus. Deja, pirmojo kėlinio pabaigoje uteniškiams pavyko rezultatą sušvelninti, o antrojo kėlinio pradžioje ir išlyginti.
“Bangos” pergalę nulėmė abu po traumų sugrįžę futbolininkai. N.Urba aikštės viduryje perėmė kamuolį ir į ataką pasiuntė D.Zubauską, P.Lotužį ir K.Urbaitį. Tryse prieš du išbėgę gargždiškiai sužaidė užtikrintai ir komandos kapitonas trečią kartą nuginklavo šeimininkų vartų sargą.
Kitas rungtynes “Banga” žais penktadienį, rugpjūčio 24 dieną, 18 valandą Gargždų miesto stadione su Kėdainių “Nevėžiu”.