#kaslaimės
2018 metų “Banga”

Šeštadienį 15 valandą Gargždų miesto stadione “Banga” dvikova su Klaipėdos “Koralu” pradeda 2018 metų sezoną.

Antrą sezoną “Bangos” komandai vadovaujantis Tomas Tamošauskas kartu su savo štabu – treneriu Aurimu Šlušniu ir komandos vadovu Matu Bieliausku – šiemet I lygos kovas pradeda atjaunėjusia sudėtimi.
Net penki futbolininkai, praėjusiame sezone padėję klubui iškovoti I lygos sidabro medalius, iškeliavo į A lygos klubus. Simoną ir Sigitą Urbius, T.Norbutą pasikvietė “Palanga”, o G.Žukauskas ir D.Lukošius sudomino Klaipėdos “Atlantą”. Be to, “Bangai” teks verstis ir be karjerą pristabdžiusių A.Butkaus ir M.Bitino.
Komandos senbuviams – kapitonui K.Urbaičiui, E.Bračkui, A.Bačanskiui, K.Gnedojui, M.Gudauskui, D.Padaigiui – šiemet padės klubo jaunimas – 1998-2002 metais gimę V.Antužis, E.Anulis, I.Grykšas, P.Lotužys, M.Petrikas, K.Smilingis, G.Samsonik, Š.Skulskis, J.Skuodas, D.Zubauskas ir N.Žebrauskas.
Taip pat “Bangai” pavyko pratęsti bendradarbiavimą su praėjusio sezono antroje pusėje prisijungusiu puolėju R.Krušnausku bei papildyti sudėtį dar trimis futbolininkais: po pusantrų metų pertraukos į klubą grįžo vartininkas I.Driomovas (praėjusį sezoną baigė norvegų Egersunds IK), iš “Pakruojo” atėjo V.Pocevičius, o iš “Koralo” – A.Skurdelis.