#kaslaimės
Dar viena “Hegelmann” pamoka

Penktadienį Kaune “Banga” net 0:5 pralaimėjo “Hegelmann”.

Šiose rungtynėse “Banga” buvo priversta verstis be C.Eduardo ir G.Vieira, kurie dvikovą praleido dėl surinktų geltonų kortelių. Negana to, prieš pat susitikimą teko atlikti ir dar vieną priverstinį keitimą – vietoje B.Šatkaus į aikštę žengė M.Petrikas.
Gargždiškių bėdos tęsėsi ir prasidėjus rungtynėms. Pirmasis įvartis krito jau 3 minutę, kai po H.Figueredo perdavimo iš arti galva kamuolį į vartus nukreipė L.Sajčic.
Įsibėgėjus kėliniui “Bangai” pavyko išlyginti žaidimą, tačiau kėlinio pabaiga susiklosė tragiškai. 39 minutę po L.Sajčic smūgio kamuolys atsimušė į V.Antužio ranką ir teisėjas skyrė 11 metrų baudinį, kurį užtikrintai realizavo S.Odeoyibo. Baigiantis kėlinio laikui kamuolys trečią kartą atsidūrė M.Bertašiaus vartuose – įspūdingu smūgiu į vartų “devyniukę” “Bangą” nubaudė D.Lutumba-Pitah.
Antrojo kėlinio pradžioje gargždiškiams teko daryti dar vieną priverstinį keitimą – aikštę paliko traumą patyręs K.Laukžemis.
Antroje susitikimo dalyje šeimininkai sukūrė dar kelias situacijas, kai kamuolys galėjo atsidurti vartuose, tačiau išnaudojo tik dvi. 67 minutę iš baudos aikštelės kamuolį į vartus pasiuntė F.Dangubič, o 85 minutę už grubią klaidą aikštės viduryje nubaudė O.Oduenyi.
Rungtynių santraukaOptibet A lyga YouTube kanale.
David Afonso komentarasOptibet A lyga YouTube kanale.

Hegelmann (Kaunas) – Banga (Gargždai) 5:0 (3:0).
Įvarčiai: 3 min. L.Sajčic, 39 min. (iš 11m) S.Odeoyibo, 45 min. D.Lutumba-Pitah, 67 min. F.Dangubič, 85 min. O.Oduenyi (Hegelmann).
Įspėjimai: 76 min. V.Armalas (Hegelmann); 38 min. V.Antužis, 76 min. J.Januševskij (Banga).
“Bangos” sudėtis: M.Bertašius, P.Srėbalius (81′ M.Andrejev), S.Urbys, J.Januševskij, R.Šveikauskas, V.Antužis (46′ D.Dovydaitis), D.Norvilas, K.Žebrauskas (60′ C.Basilio), V.Piliukaitis, M.Petrikas (81′ K.Toleikis), K.Laukžemis (49′ I.Venckus).  Atsargoje liko: K.Smilingis, R.Vėževičius.
Kitas rungtynes “Banga” žais jau antradienį, gegužės 23 dieną, 17 valandą Prienuose su “Marijampolė City”. Tai bus Taurės turnyro trečiojo etapo susitikimas.