#kaslaimės
Sekmadienį – akistata su čempionais

Sekmadienį 17:55 Gargždų miesto stadione “Banga” susitiks su Vilniaus “Žalgiriu”.

Tai jau bus antroji gargždiškių ir vilniečių dvikova šiame sezone. Pirmąją akistatą, kovo 11 dieną vykusią Vilniuje, po atkaklios kovos laimėjo “Žalgiris”. “Banga” inirtingai priešinosi čempionams, tačiau gargždiškių padėtį gerokai apsunkino daug diskusijų sukėlęs P.Srėbaliaus pašalininmas 57 minutę. Nepaisant turėtos kiekybinės persvaros, pasiųsti kamuolį į vartus sostinės ekipai pavyko tik 84 minutę, kai pakėlus kampinį K.Kažukolovas tiksliai smūgiavo galva.
Sunkiai sezoną pradėję vilniečiai pastaruoju metu įsibėgėjo. Po pralaimėjimo “Šiauliams” (0:1) ir lygiųjų su “Panevėžiu” (0:0) “Žalgiris” pasiekė net tris pergales iš eilės – 1:0 palaužė “Hegelmann” pasipriešinimą ir vienodu rezultatu 2:0 įveikė “Dainavą” ir “Džiugą”.
“Banga” paskutines dvejas rungtynes žaidė su čempionato lyderiais. Nors ir turėjo nemažai pavojingų progų, gargždiškiai 0:1 nusileido antroje pozicijoje esantiems “Šiauliams” ir 0:2 pirmaujančiam “Panevėžiui”.

Geriausias būdas lankytis “Bangos” rungtynėse – įsigyti abonementą 2023 metų sezonui. Įsigyti galima TICKET MARKET svetainėje – ČIA.
Taip pat TICKET MARKET svetainėje galite įsigyti bilietus ir tik į šias konkrečias rungtynes – ČIA.