#kaslaimės
Puikus merginų sezono startas

“Bangos” merginos moterų A lygos starte iškovojo tris pergales ir įsitvirtino pirmoje turnyrinės lentelės vietoje.

Kovo 19 dieną Vilniuje gargždiškės 3:1 įveikė praėjusių metų bronzos medalių laimėtojas “Vilnių”. Nors “Bangos” merginos po pirmojo kėlinio atsilikinėjo nuo šeimininkių, antrajame kėlinyje po tikslių D.Švarcaitės ir A.Jokubaitytės smūgių pavyko išsiveržti į priekį, o baigiantis dvikovai A.Bernotaitė nuo 11 metrų atžymos įtvirtino pergalę.
Mažiau intrigos buvo balandžio 16 dieną Pakruojyje, kur “Bangos” merginų laukė akistata su Joniškio “Saned”. Po praėjusio sezono susilpnėjusias varžoves gargždiškės sutriuškino 5:0 (įvarčius pelnė M.Grikšaitė, V.Švarcaitė, V.Žatkina, L.Gedminaitė ir A.Streckytė).
Balandžio 20 dieną Kaune “Bangai” teko rimtas išbandymas – akistata su ne vieną Lietuvos rinktinės futbolininkę turinčia “Hegelmann” komanda. Gargždiškės atlaikė visus varžovių bandymus pralaužti “Bangos” gynybą (keletą kartų komandą gelbėjo puikiai sužaidusi vartininkė K.Curukova), o baigiantis rungtynių laikui pasinaudojo itin grubia kauniečių klaida. Už žaidimą ranka į “Hegelmann” vartus skirtą 11 metrų baudinį užtkrintai realizavo A.Bernotaitė.
Trejas rungtynes sužaidusios “Bangos” merginos turi 9 taškus ir šiuo metu lenkia kitas šešias moterų A lygos komandas. Varžovės yra sužaidusios po 1-2 susitikimus, tačiau visos jau yra praradusios taškus.
Gargždų miesto stadione mūsų merginas galėsime pamatyti balandžio 30 dieną 13 valandą, kai “Banga” susitiks su Utenos “Uteniu”.