#kaslaimės
Penktadienį – dvikova su “Jonava”

Penktadienį 18 valandą Gargždų miesto stadione “Banga” susitiks su “Jonava”.

Tai bus paskutinė akistata su Jonavos klubu šio sezono Optibet A lygoje. Per pirmuosius tris susitikimus “Banga” iškovojo dvi pergales ir kartą komandos sužaidė lygiosiomis.
Pirmosios tarpusavio rungtynės Jonavoje baigėsi “Bangos” pergale 3:1. Antrajame kėlinyje du įvarčius pelnė D.Zubauskas, o dvikovos pabaigoje I.Venckus dar padidino gargždiškių pervarą iki trijų įvarčių. Tik jau per teisėjo kompensuotą laiką šeimininkai sušvelnino rezultatą.
Gegužės viduryje vykusioje antrojoje dvikovoje Gargžduose buvo užfiksuotos lygiosios 1:1. Svečiai išsiveržė į priekį jau 3 minutę, kai po klaidų baudos aikštelėje “Jonavos” legionierius V.Khameliuk smūgiu iš 17 metrų pasiuntė kamuolį į apatinį vartų kampą. Gargždiškiams dar pirmajame kėlinyje pavyko rezultatą išlyginti (kamuolį į vartus pasiutnė V.Paulauskas), tačiau tai buvo viskas, ką “Bangai” pavyko pasiekti.
Rugsėjo 7 dieną Jonavoje vykusios rungtynės tapo tikru Roberto Vėževičiaus benefisu. Jau per pirmąjį kelinį komandos kapitonas keturis kartus nuginklavo “Jonavos” vartininką. Antrajame kėlinyje I.Venckus dar kartą pasiuntė kamuolį į vartus ir užfiksavo galutinį rezultatą 5:0.

Per tuos du mėnesius po paskutinio komandų susitikimo “Jonavą” sukrėtė įtarimai sutartomis rungtynėmis ir klubui teko atsisveikinti su visu pulku legionierių. Spalio pabaigoje jonaviečiams jau teko verstis gerokai kuklesnėmis pajėgomis. Nors ir buvo patirti pralaimėjimai (0:2 prieš “Šiaulius”, 0:1 prieš “Sūduvą” ir 0:3 prieš “Riterius”), “Jonavos” žaidimo kokybė pagerėjo.

Bilietus į rungtynes galima įsigyti TICKET MARKET svetainėje – ČIA.