#kaslaimės
Panevėžiečių iššūkis

Sekmadienį 20 valandą Gargždų miesto stadione “Banga” susitiks su “Panevėžiu”.

Tai bus paskutinė šio sezono komandų tarpusavio dvikova.
Pirmojoje “Bangos” ir “Panevėžio” akistatoje, balandžio 23 dieną vykusioje Panevėžyje, šeimininkai abiejuose kėliniuose pelnė po įvartį ir šventė pergalę 2:0.
Liepos 2 dieną Gargžduose “Banga” panevėžiečiams nusileido po atkaklios kovos 1:2. Svečiai jau 12 minutę išsiveržė į priekį, tačiau po kelių minučių V.Magdušauskas puikiu smūgiu rezultatą išlygino. Deja, bet 80 minutę svečiams pavyko pralaužti gargždiškių gynybą dar kartą.
Rugpjūčio 21 dieną Panevėžyje “Banga” dar kartą buvo priversta pripažinti panevėžiečių pranašumą – 1:2. Aikštės šeimininkai pirmajame kėlinyje du kartus siuntė kamuolį į M.Bertašiaus ginamus vartus, tačiau antrojo kėlinio pradžioje R.Paulino atgaivino intrigą. Baigiantis rungtynių laikui gargždiškiai turėjo porą galimybių išlyginti rezultatą, tačiau “Panevėžys” išvengė nemalonumų.

“Banga” į aikštę grįžta po ilgesnės pertraukos, nes paskutiniojo turo rungtynės su “Žalgiriu” buvo nukeltos į lapkričio mėnesį. Tuo tarpu “Panevėžys” per pastarąją savaitę sužaidė dvejas įtemptas rungtynes. Sekmadienį panevėžiečiai dviem J.Sarpong smūgiais per teisėjo kompensuotą laiką 2:0 palaužė “Sūduvą”, o trečiadienį Kaune Taurės pusfinalyje po 120 minučių kovos ir baudinių serijos 3:4 nusileido “Hegelmann”.

Bilietus į rungtynes galima įsigyti TICKET MARKET svetainėje – ČIA.