#kaslaimės
Kauniečiams pralaimėta

Sekmadienį Gargždų miesto stadione “Banga” 0:1 nusileido Kauno “Žalgiriui”.

Dėl traumų ir kortelių “Banga” šiose rungtynėse išrikiavo vien lietuvišką sudėtį. Nepaisant netekčių, pirmajame kėlinyje gargždiškiai žaidė su varžovais lygiai ir net pirmieji rimčiau grasino D.Mikelionio ginamiems vartams. 24 minutę E.Stočkūno smūgį iš dešiniojo krašto kauniečių vartininkas atrėmė, o 32 minutę V.Magdušauskas iš baudos aikštelės smūgiavo virš vartų.
Puikią galimybę išsiveržti į priekį turėjo ir svečiai. Laimei, 39 minutę po aštraus M.Thuigue perdavimo iš kairiojo krašto N.Valskis nepataikė į kamuolį.
Antrajame kėlinyje komandos taip pat nedžiugino pavojingų epizodų gausa. 60 minutę gerą progą turėjo “Banga” – I.Venckus perėmė kamuolį svečių baudos aikštelės prieigose ir tiksliu perdavimu sukūrė galimybę smūgiuoti R.Vėževičiui. Deja, “Bangos” kapitono smūgį iš kairiojo krašto atrėmė D.Mikelionis. Tuo tarpu kauniečiai savo šansą išnaudojo. 71 minutę G.Sirgėdas pasiuntė kamuolį į baudos aikštelę įkertančiam M.Thuique, kuris įveikė M.Bertašių ir pasiuntė kamuolį į vartus – 0:1.
Rungtynių santraukaOptibet A lyga YouTube kanale.
David Afonso komentarasOptibet A lyga YouTube kanale.

Banga (Gargždai) – Žalgiris (Kaunas) 0:1 (0:0).
Įvarčiai: 71 min. M.Thuique (KŽ).
Įspėjimai: I.Venckus, R.Vėževičius, E.Stočkūnas, M.Vainikaitis (Banga); E.Kloniūnas, E.Girdvainis, A.Fase (KŽ).
“Bangos” sudėtis: M.Bertašius, E.Stočkūnas, V.Antužis, R.Šveikauskas, V.Paulauskas (16′ M.Vainikaitis), I.Venckus (79′ P.Srėbalius), D.Norvilas (86′ D.Zubauskas), M.Petrikas (79′ K.Toleikis), K.Žebrauskas, V.Magdušauskas, R.Vėževičius.
Atsargoje liko: P.Petkevičius, K.Smilingis, M.Andrejev, J.Kerpė, K.Pliuškys, E.Smulkys.
Kitas rungtynes “Banga” žais Jonavoje trečiadienį, rugsėjo 7 dieną, 19 valandą su “Jonava”.