#kaslaimės
Šeštadienį – akistata su “Panevėžiu”

Šeštadienį 18 valandą Gargždų miesto stadione “Banga” susitiks su “Panevėžiu”.

Į Gargždus atvykstantys panevėžiečiai pastaruoju metu prarado pirmajame rate įgytą tempą. Po rinktinėms skirtos pertraukos “Panevėžys” 0:2 pralaimėjo Vilniaus “Žalgiriui” ir užleido vilniečiams pirmąją poziciją turnyrinėje lentelėje. Birželio 22 dieną panevėžiečiai be vargo 5:0 įveikė “Jonavą”, tačiau praėjusį šeštadienį patirta dar viena nesėkmė – savų žiūrovų akivaizdoje 1:2 nusileista “Šiauliams”. Negana to, būsimųjų “Bangos” varžovų gretas retina ir traumos. Jau trejose rungtynėse panevėžiečiams nepadėjo Lietuvos rinktinės gynėjas Linas Klimavičius, o dvikovoje su “Šiauliais” skaudžią traumą patyrė vienas lyderių brazilas Elivelto.
Pirmoji “Bangos” ir “Panevėžio” akistata, balandžio 23 dieną vykusi Panevėžyje, baigėsi šeimininkų pergale 2:0. Pirmajame kėlinyje kamuolį į “Bangos” vartus pasiuntė N.Milev, o besibaigiant rungtynėms Wanderson įtvirtino “Panevėžio” pergalę.

Dvikovoje su “Panevėžiu” gargždiškių gretose turėtų pasirodyti ir vienas naujas žaidėjas. Tai dar viena priežastis atvykti į šias rungtynes.

Bilietus į rungtynes galima įsigyti TICKET MARKET svetainėje – ČIA.