#kaslaimės
Skaudus pralaimėjimas

Pirmajame kėlinyje komandos nenudžiugino žiūrovų pavojingų epizodų gausa. 14 minutę M.Bertašiui teko atremti G.Paulausko bandymą iš baudos aikštelės, o po kelių minučių P.Srėbalius iš 18 metrų pasiuntė kamuolį tiesiai “Riterių” vartininkui A.Vitkauskui į glėbį.
Bene geriausią progą pasižymėti artėjant kėlinio pabaigai turėjo S.Yoshikawa, kai po A.Vitkausko klaidos iš 18 metrų nepataikė į tuščius vartus.
Pavojingų epizodų padaugėjo antrajame kėlinyje, tačiau jie nedžiugino gargždiškių. Jei pačioje kėlinio pradžioje galimybę pasižymėti turėjo “Banga”, kai pavojingai galva smūgiavo S.Yoshikawa, tai vėliau galimybes kūrė ir jas išnaudojo svečiai.
47 minutę po perdavimo iš aikštės gilumos R.Filipavičius iššoko prieš M.Bertašių ir tiksliai smūgiavo į tolimąjį vartų kampą – 0:1. 69 minutę dešiniuoju kraštu prasiveržęs L.Dias sukirto į virpstą, tačiau kamuolys patogiai atšoko T.Vestenicky, kuris smūgiu iš baudos aikštelės padvigubino “Riterių” persvarą.
84 minutę suklydo prieš tai ne kartą komandą gelbėjęs M.Bertašius. “Bangos” vartų sargas nesėkmingai stabdė perdavimą iš kairiojo krašto ir kamuolys atiteko G.Paulauskui, kuris padidino svečių persvarą iki 0:3. Jau per teisėjo kompensuotą laiką puikų V.Borovskio perdavimą į baudos aikštelę įvarčiu pavertė D.Bilonoh – 0:4.
Rungtynių santraukaOptibet A lyga YouTube kanale.
David Afonso komentarasOptibet A lyga YouTube kanale.

Banga (Gargždai) – Riteriai (Vilnius) 0:4 (0:0).
Įvarčiai: 47 min. R.Filipavičius, 69 min. L.Dias, 84 min. G.Paulauskas, 90+1 min. D.Bilonoh (Riteriai).
Įspėjimai: 51 min. D.Norvilas (Banga).
“Bangos” sudėtis: M.Bertašius, E.Stočkūnas, M.Pinto, G.Vieira (58′ K.Pliuškys), M.Vainikaitis (72′ V.Antužis), I.Venckus (72′ M.Petrikas), D.Norvilas (72′ G.Brilhante), K.Žebrauskas, P.Srėbalius (85′ J.Kerpė), S.Yoshikawa, R.Vėževičius. Atsargoje liko: K.Smilingis, B.Gailius, D.Zubauskas.
Kitas rungtynes “Banga” žais Kaune sekmadienį, birželio 26 dieną, 20 valandą su Kauno “Žalgiriu”.