#kaslaimės
Šeštadienį – dvikova su “Jonava”

Šeštadienį 17 valandą Gargždų miesto stadione “Banga” susitiks su “Jonava”.

Pirmosios tarpusavio rungtynės Jonavoje baigėsi “Bangos” pergale 3:1. Gargždiškiams varžovų gynybą pavyko pralaužti tik antrojo kėlinio pradžioje, kai D.Zubauskas per kelias minutes du kartus pasiuntė kamuolį į M.Matuzo ginamus vartus. Įpusėjus antrajam kėliniui “Banga” liko mažumoje (iš aikštės buvo pašalintas K.Smilingis), tačiau nepaisant kiekybinės varžovų persvaros, I.Venckus dar padidino gargždiškių pervarą iki trijų įvarčių. Tik jau per teisėjo kompensuotą laiką šeimininkai sušvelnino rezultatą.
Nors “Jonavai” per 12 turų taip ir nepavyko surinkti nei vieno taško, tačiau į A lygą sugrįžusio klubo žaidimas šiuo metu šiek tiek pagerėjo. Tai lėmė ir sezono eigoje komandą papildę futbolininkai. Į Jonavą atvyko ukrainiečiai V.Khameliuk, D.Vasin ir O.Kostyk, pasibaigus salės futbolo kovoms “Jonavos” marškinėlius apsivilko jonaviečiai B.Spietinis ir G.Vasylius.
“Jonavos” klubas per pastarąjį mėnesį privertė gerokai pavargti “Džiugą” (0:1) ir “Sūduvą” (0:2). Tiesa, vėliau jonaviečiai neturėjo priešnuodžių prieš “Žalgirį” (0:5) ir “Hegelmann” (0:4). Praėjusį savaitgalį “Jonava” pasiekė pirmąją sezono pergalę – Taurės šešioliktfinalyje 3:0 įveikė I lygoje žaidžiančią Mažeikių “Atmosferą”.

Bilietus į konkrečias rungtynes galima įsigyti TICKET MARKET svetainėje – ČIA.