#kaslaimės
Pralaimėjimas Kaune

Trečiadienį Kaune “Banga” 0:2 pralaimėjo “Hegelmann”.

Visas rungtynes situaciją kontroliavusi šeimininkų ekipa į priekį išsiveržė jau 5 minutę, kai Y.Karashima baudos smūgiu iš 25 metrų pasiuntė kamuolį į apatinį vartų kampą.
Šioje dvikovoje “Banga” bandė kantriai gintis ir ieškoti savo progų kontratakomis, tačiau tos kontratakos baigdavosi smūgiais, kurie nekėlė didesnių problemų “Hegelmann” vartininkui I.Plūkui.
Šeimininkai labai aktyviai pradėjo antrąjį kėlinį ir vieną po kito sukūrė kelis pavojingus epizodus prie M.Bertašiaus vartų. Jei pirmuosius bandymus atremti pavyko, tai 54 minutę niekas nesutrukdė T.Gavi padidinti “Hegelmann” persvaros.
“Banga” arčiausiai tikslo buvo 63 minutę, kai po S.Yoshikawa perdavimo iš dešiniojo krašto D.Zubauskas galva pavojingai smūgiavo į varžovų vartus, tačiau I.Plūkas sugebėjo nukreipti kamuolį už galinės linijos.
Rungtynių santraukaOptibet A lyga YouTube kanale.
David Afonso komentarasOptibet A lyga YouTube kanale.

Hegelmann (Kaunas) – Banga (Gargždai) 2:0 (1:0).
Įvarčiai: 5 min. Y.Karashima; 54 min. T.Gavi
Įspėjimai: [bus papildyta].
“Bangos” sudėtis: M.Bertašius, E.Stočkūnas, G.Vieira, M.Pinto, V.Antužis, S.Yoshikawa (85′ M.Petrikas), R.Paulino, D.Norvilas, I.Venckus (68′ P.Srėbalius), K.Žebrauskas (82′ G.Brilhante), D.Zubauskas (82′ J.Reis). Atsargoje liko: P.Survila, J.Kerpė, V.Paulauskas, M.Vainikaitis, R.Vėževičius.
Kitas rungtynes “Banga” žais sekmadienį, balandžio 10 dieną, 15 valandą Vilniuje su “Riteriais”.