#kaslaimės
Rezultatyvios lygiosios

Šeštadienį Gargždų miesto stadione “Banga” sužaidė lygiosiomis 3:3 su Telšių “Džiugu”.

Susitikimas “Bangai” prasidėjo nesėkmingai – jau 8 minutę I.Braz baudos smūgiu iš 25 metrų išvedė svečius į priekį – 0:1. Laimei, “Bangai” jau pirmajame kėlinyje pavyko susigrąžinti tai, kas prarasta. 28 minutę po puikaus E.Stočkūno perdavimo K.Žebrauskas iš baudos aikštelės dešiniojo krašto pasiuntė kamuolį į “Džiugo” vartus – 1:1. Vos po kelių minučių telšiškių vartininkas V.Šarkauskas savo baudos aikštelėje nugriovė D.Zubauską ir į svečių vartus buvo skirtas 11 metrų baudinys, kurį šaltakraujiškai realizavo S.Yoshikawa – 2:1.
Įsibėgėjus antrajam kėliniui telšiškiai pasinaudojo “Bangos” klaida savo baudos aikštelės prieigose ir I.Braz smūgiu iš 20 metrų išlygino rezultatą – 2:2. Tiesa, džiaugėsi svečiai neilgai – jau po kelių minučių po S.Yoshikawa perdavimo iš dešiniojo krašto D.Zubauskas iš arti galva pasiuntė kamuolį į “Džiugo” vartus – 3:2.
Rungtynių pabaigoje aktyviau žaidė telšiškiai. Jei 79 minutę tik fortūnas šypsnis išgelbėjo “Bangą” nuo įvarčio, tai per teisėjo kompensuotą laiką fortūna jau šypsojosi svečiams. Pasinaudojęs gynėjų klaidomis R.Krušnauskas iš baudos aikštelės pasiuntė kamuolį į tolimąjį apatinį kampą – 3:3.
Rungtynių santraukaOptibet A lyga YouTube kanale.
David Afonso komentarasOptibet A lyga YouTube kanale.

Banga (Gargždai) – Džiugas (Telšiai) 3:3 (2:1).
Įvarčiai: 28 min. K.Žebrauskas, 32 min. (11m) S.Yoshikawa, 66 min. D.Zubauskas (Banga); 8 ir 63 min. I.Braz, 90+3 min. R.Krušnauskas (Džiugas).
Įspėjimai: 7 min. R.Paulino, 12 min. E.Stočkūnas, 35 min. D.Zubauskas, 57 min. K.Žebrauskas (Banga); 18 min. P.Maeir, 31 min. V.Šarkauskas, 40 min. D.Arlauskis, 45 min. J.Eduardo, 65 min. E.Sarpong, 65 min. Y.Koike, 84 min. L.Antonio (Džiugas).
“Bangos” sudėtis: P.Survila, E.Stočkūnas, G.Vieira, M.Pinto, V.Antužis, S.Yoshikawa, R.Paulino (68′ R.Vėževičius), D.Norvilas, I.Venckus (74′ V.Paulauskas), K.Žebrauskas, D.Zubauskas (90′ T.Beržonskis). Atsargoje liko: M.Bertašius, G.Brilhante, M.Petrikas, K.Pliuškys, P.Srėbalius, M.Vainikaitis.

Kitas rungtynes “Banga” žais Gargždų miesto stadione balandžio 3 dieną 18 valandą su “Šiauliais”.