#kaslaimės
“Bangos” gretose – trys nauji legionieriai

Šį sezoną “Bangos” marškinėlius vilkės trys nauji legionieriai – brazilai RENAN PAULINO ir JEFFERSON REIS DE JESUS bei portugalas GONCALO VIEIRA.

Saugu ir gynėju galintis žaisti 26 metų brazilas RENAN PAULINO profesionalią karjerą pradėjo 2013 metais San Paulo “Portuguesa” klube. Atstovaudamas šiam klubui “Bangos” naujokas rungtyniavo Brazilijos Serie B (2014) ir Serie C (2015). Vėl į Serie B Renan Paulino grįžo 2017 metais su Resifės “Nautico”. 2021 metais futbolininkas atstovavo žemesnių lygų San Paulo “Sertaozinho” ir Santa Kruz do Sulas “Avenida”.

26 metų universalus saugas JEFFERSON REIS DE JESUS, galintis žaisti ir puolėju, turi patirties įvairių šalių futbolo lygose – rungtyniavo ne tik gimtojoje Brazilijoje, bet ir Armėnijoje (Jerevano “Alashkert”), Irane (Tebrizo “Machine Sazi FC”) ir Lietuvoje (Telšių “Džiugas”). Atstovaudamas Jerevano klubui “Bangos” naujokas sužaidė ir penkeriose Čempionų lygos ir Europos lygos kvalifikacijos rungtynėse. 2021 metų antroje pusėje prisijungęs prie “Džiugo” Optibet A lygoje futbolininkas sužaidė 6 (316 minučių).
Beje, prieš atvykdamas į Lietuvą 2021 metų pirmoje pusėje Jefferson Brazilijos klube “Operario-MS” rungtyniavo kartu su “Bangą” praėjusių metų viduryje papildžiusiu Mauricio Pinto.

Netrukus 24-ąjį gimtadienį švęsiantis gynėjas GONCALO VIEIRA – Lisabonos “Sporting” klubo auklėtinis, atstovavęs įvairaus amžiaus (nuo U-15 iki U-19) Portugalijos jaunimo rinktinėms, o 2017-2021 metais, atstovaudamas “Montalegre”, “Santa Iria” ir “Sintrense” klubams, tris sezonus rungtyniavo trečiojoje Portugalijos futbolo pakopoje.
2021 metų viduryje Goncalo Vieira pasirašė sutartį su Bulgarijos aukščiausioje lygoje rungtyniaujančiu Vracos “Botev”, tačiau lapkričio pabaigoje futbolininko ir klubo keliai abipusiu sutarimu išsiskyrė.