#kaslaimės
Trečiadienį – svarbi dvikova

Trečiadienį 18 valandą Gargždų miesto stadione “Banga” susitiks su Kėdainių “Nevėžiu”.

Ši dvikova turėjo vykti dar lapkričio 6 dieną, tačiau Kėdainių klube buvo užfiksuotas COVID-19 protrūkis ir rungtynės buvo nukeltos.
Po to, kai praėjusį penktadienį “Banga” lygiosiomis sužaidė su Alytaus “Dainava”, gargždiškiai vis dar gali perimti iniciatyvą lentynėse dėl išlikimo A lygoje, tačiau tam būtina pergalė prieš “Nevėžį”.
Tris šio sezono tarpusavio akistatas laimėjo “Banga”. Balandžio 21 dieną Gargžduose abi komandos pelnė net 7 įvarčius ir gargždiškiai triumfavo 5:2. Kur kas sunkiau buvo birželio 18 dieną Kėdainiuose, tačiau “Banga” kiekviename kėlinyje pasižymėjo po kartą ir laimėjo 2:0. Didelių problemų gargždiškiams nekilo rugpjūčio 28 dieną, kai Kėdainiuose jau pirmajame kėlinyje “Banga” trimis įvarčiais pasiuntė “Nevėžį” į nokdauną ir antrajame kėlinyje išlaikė įgytą persvarą (3:0).
“Nevėžis” per spalio ir lapkričio mėnesius sužaidė penkis susitikimus. Spalio 2 dieną kėdainiečiai po ilgos pertraukos įsirašė į savo sąskaitą taškus sužaidę lygiosiomis (1:1) su “Džiugu”, tačiau vėliau neatsilaikė akistatose su čempionato lyderiais – du kartus pralaimėta (0:6 ir 1:3) Vilniaus “Žalgiriui” ir kartą nusileista (0:3) “Sūduvai”. Sekmadienį po ilgos petraukos sugrįžę į aikštę Kėdainių futbolininkai neatlaikė “Panevėžio” spaudimo – 0:3.

Bilietus į šią dvikovą įsigyti galima TICKET MARKET interneto svetainėje.