#kaslaimės
Sekmadienį – merginų kova dėl bronzos

Sekmadienį 15 valandą Gargždų miesto stadione “Bangos” merginos paskutiniosiose šio sezono rungtynėse susitiks su Vilniaus MFA “Žalgiris-MRU”.

Šiuo metu mūsų merginos užima trečiąją vietą ir Kauno “Žalgirį” lenkia dviem taškais. Kaunietės paskutiniajame ture tuo pat metu namie žais su “Vilniumi”.
Kadangi tarpusavio rungtynėse tarp gargždiškių ir kauniečių yra pusiausvyra (0:1, 1:1, 2:2 ir 2:1), surinkus po lygiai taškų lemtų bendras įmuštų ir praleistų įvarčių skirtumas. Jis yra gerokai palankesnis “Bangai”. Gargždiškės turi -5 (41:46), o kauniečių balansas yra -23 (26:49).
Tad bronzos medaliai atkeliaus į Gargždus, jei nutiks bent viena iš šių sąlygų: (a) “Banga” laimės, (b) Kauno “Žalgiris” neįveiks “Vilniaus”, (c) “Banga” sužais lygiosiomis, o Kauno “Žalgiris” laimės, tačiau ne didesniu nei 17 įvarčių skirtumu (jei laimėtų 18 įvarčių skirtumu, tai reiktų dar žiūrėti, kurios komandos yra didesnis įmuštų įvarčių skaičius).
Kadangi “Vilnius” su Kauno “Žalgiriu” dar kovoja ir dėl ketvirtosios vietos, tai labai sunku tikėtis, kad kaunietės įveiktų varžoves dviženkliu skirtumu. Tad galima sakyti, kad pergalė arba lygiosios sekmadienio rungtynėse “Bangai” tikrai užtikrintų bronzos medalius.
Tiesa, pasiekti pergalę ar lygiąsias – nemenkas iššūkis. Su sekmadienio varžovėmis iš sostinės mūsų komandai šiemet nelabai sekasi. Gegužės 2 dieną Gargžduose vilnietėms nusileista 0:2, po savaitės Vilniuje patirtas pralaimėjimas 2:4, o rugsėjo 5 dieną Vilniuje pralaimėta net 0:4.

Primename, kad į moterų A lygos rungtynes Gargždų miesto stadione įleidžiama NEMOKAMAI.