#kaslaimės
Rugsėjo išbandymai

Po rinktinių varžyboms skirtos pertraukos kovas pratęs Optibet A lygos komandos.
Savo atstovų rinktinėse turėjo ir mūsų klubas. Gausiausias būrys “Bangos” atstovų buvo Lietuvos U-21 rinktinės stovykloje. Į aikštę teko žengti Dariui Zubauskui, Karoliui Žebrauskui ir Ignui Venckui, rinktinės vyr.treneriui M.Stankevičiui talkino David Afonso. D.Zubauskas ir K.Žebrauskas žaidė abejose 2023 metų UEFA Europos jaunimo futbolo čempionato atrankos rungtynėse (su Slovakija ir Ispanija), I.Venckus į aikštę išbėgo tik dvikovoje su slovakais.
Eduardas Jurjonas kartu su Lietuvos U-19 rinktine keliavo į Armėniją, kur du kartus įveikė vietos bendraamžius.
Sugrįžusiems iš rinktinių futbolininkams kartu su komandos draugais rugsėjo mėnesį teks atlaikyti rimtus išbandymus. Laukia išvykos į Alytų ir Marijampolę bei akistata Gargžduose su Kauno “Žalgiriu”.
Itin svarbi yra artimiausia dvikova su “Dainava”. Sekmadienį 17 valandą Alytuje vyksiančiose rungtynėse abi komandos bandys padidinti savo galimybes išlikti A lygoje. Sezono pabaigoje tam įtakos gali turėti ir tarpusavio susitikimų rezultatai. Kol kas tarpusavio kovose yra lygybė. Balandžio 13 dieną “Banga” Gargžduose užtikrintai 2:0 įveikė alytiškius, tačiau gegužės 29 dieną Alytuje didžiąją rungtynių dalį mažumoje žaidę gargždiškiai nusileido “Dainavai” 1:3.
Rungtynių su “Dainava” transliaciją bus galima stebėti TV3 interneto svetainėje – ČIA.