#kaslaimės
Sekmadienį – I lygos dvikova su “Babrungu”

Sekamdienį 19 valandą Gargždų miesto stadione vyks I lygos rungtynės, kuriose “Banga B” susitiks su Plungės “Babrungu”.
Šiuo metu abi komandos savo sąskaitoje turi po 28 taškus ir yra įsikūrusios turnyrinės lentelės viduryje – plungiškiai užima septintąją vietą, o gargždiškiai yra aštunti.
Pastaruoju metu “Babrungas” žaidžia labai permainingai. Antrąją sezono pusę plungiškiai pradėjo pergale prieš “Atmosferą”, vėliau nusileido “Sūduvai B” ir Kauno “Žalgiriui B”, o po pergalės prieš “Neptūną” teko patirti skaudžia nesėkmę (1:4) savo žiūrovų akivaizdoje prieš “Miniją”. Tiesa, nuotaiką “Babrungo” futbolininkams ir aistruoliams turėjo pataisyti trečiadienį Plungėje vykęs LFF Taurės ketvirtfinalio susitikimas su “Šiauliais”. Plungiškiai vienuolikos metrų baudinių serijoje įveikė varžovus ir po labai ilgos pertraukos pateko į Taurės turnyro pusfinalį.
Pirmasis tarpusavio susitikimas, gegužės 9 dieną vykęs Plungėje, “Bangai B” susiklostė nesėkmingai – patirtas pralaimėjimas 0:3. Du įvarčius “Babrungui” pelniusio H.Devens sekmadienį Gargžduose nepamatysime, nes legionierius iš Brazilijos liepos mėnesį persikėlė į A lygoje rungtyniaujančią “Dainavą”.

Bilietus į šią dvikovą įsigyti galima TICKET MARKET interneto svetainėje.