#kaslaimės
Šeštadienį – dvikova Panevėžyje

Šeštadienį 15 valandą Panevėžyje “Banga” pratęs naująjį Optibet A lygos sezoną. Mūsų komandos laukia akistata su dviem pergalėmis čempionatą pradėjusiu “Panevėžiu”.
Pirmajame ture panevėžiečiai svečiuose 1:0 įveikė “Sūduvą”, o antrajame ture po atkaklios kovos tokiu pačiu rezultatu palaužė “Džiugo” pasipriešinimą.
Priminsime, kad “Banga” pirmajame ture 0:1 nusileido Kauno “Žalgiriui”, o antrajame ture tik stebėjo kitų čempionato dalyvių kovas, nes mūsų komandos dvikova su “Riteriais” buvo nukelta į birželio mėnesį dėl varžovus užklupusio koronaviruso protrūkio.
Per šį laiką “Bangą” pasiekė dvi geros žinios. Vartininkas Ignas Driomovas vėl buvo pakviestas į Lietuvos nacionalinę rinktinę (žr. LFF informaciją), o puolėjų grandį sustiprino belgas Etienne Mukanya (žr. informaciją).
Šeštadienį pirmą kartą oficialiose rungtynėse “Bangos” marškinėlius apsivilkti galės ne tik E.Mukanya, bet ir šiemet prie komandos prisijungęs Benas Anisas, kuris turėjo praleisti pirmojo turo rungtynes.
Dvikovoje su “Panevėžiu” tikrai nepasirodys traumas patyrę V.Antužis ir D.Zubauskas.

Primename, kad šiuo metu į stadionus nėra įleidžiami žiūrovai, o dvikovą su “Panevėžiu” bus galima stebėti TV3 interneto svetainėje (puslapyje pateikiama nuoroda į transliaciją YouTube kanale).