#kaslaimės
Penktadienį startuoja 2021 metų futbolo sezonas

Penktadienį 18 valandą Marijampolėje dvikova su Kauno “Žalgiriu” “Banga” pradės oficialų 2021 metų futbolo sezoną.
Optibet A lygos startą gargždiškiai pasitinka išsaugoję komandos branduolį ir pasipildę keletu naujokų.
“Bangos” marškinėlius ir toliau vilkės V.Antužis, M.Bertašius, E.Bračkus, I.Driomovas, E.Jurjonas, D.Norvilas, D.Padaigis, M.Petrikas, S.Rakauskas, A.Šveistrys, K.Urbaitis, I.Venckus, R.Vėževičius, D.Zubauskas ir trys praėjusiame sezone klubui atstovavę legionieriai – japonas S.Yoshikawa ir ukrainiečiai O.Aksonov ir Y.Pavlyk.
Prie šių futbolininkų šiemet prisijungė po pertraukos sugrįžtantys gargždiškiai K.Smilingis ir S.Urbys, iš “Dainavos” atvykęs E.Stočkūnas, iš Kauno “Žalgirio” nuomos pagrindais persikėlęs B.Anisas ir dar vienas legionierius iš Japonijos N.Hashiguchi.
Komandos vairas lieka gargždiškio Tomo Tamošausko rankose. Jam talkins treneris A.Šlušnys, vartininkų treneris V.Žutautas, komandos vadovas M.Bieliauskas, kineziterapeutas M.Rubavičius ir fizinio rengimo treneris V.Limontas.
2021 metų sezone Optibet A lygoje keturiais ratais žais dešimt komandų. Kovo mėnesį “Bangai” teks tris kartus keliauti į kitus miestus (žr. paveikslą). Šias rungtynes galima bus stebėti per TV6 televiziją, TV3.lt interneto svetainėje ir TV3 PLAY platformoje.
Pirmųjų dviejų ratų “Bangos” tvarkaraštis pateikiamas ČIA.