#kaslaimės
Po atkaklios kovos nusileista čempionams

Šeštadienį Gargžduose “Banga” 1:2 pralaimėjo Marijampolės “Sūduvai”.

Banga (Gargždai) – Sūduva (Marijampolė) 1:2 (1:1).
Įvarčiai: 21 min. J.Kasparavičius (Banga); 13 min. (iš 11 m), 58 min. V.Šabala (Sūduva).
Įspėjimai: 69 min. R.Matos da Silva, 70 min. S.Kundik, 84 min. I.Venckus, 89 min. S.Rakauskas (Banga); 39 min. V.Slavickas, 54 min. S.Kerla, 71 min. J.Tadic, 81 min. V.Šabala, 90+4 min. P.Leimonas (Sūduva).
Pašalinimas: 62 min. V.Slavickas (Sūduva).
“Bangos” sudėtis: I.Driomovas, V.Antužis (77′ I.Venckus), D.Padaigis, O.Aksonov, Y.Pavlyk, R.Vėževičius, D.Norvilas (68′ S.Kundik), K.Urbaitis (77′ S.Rakauskas), S.Yoshikawa, R.Matos da Silva, J.Kasparavičius (83′ J.Bičkus). Atsargoje liko: M.Bertašius, E.Bračkus, P.Lotužys.

Dvikovą aktyviau pradėjo “Banga”, tačiau pirmasis įvartis krito būtent į gargždiškių vartus. 13 minutę V.Šabala realizavo už žaidimą ranką paskirtą vienuolikos metrų baudinį. Po keletos minučių V.Šabala galėjo pasižymėti dar kartą, tačiau, “Bangos” laimei, iš kelių metrų galva smūgiavo virš vartų.
21 minutę “Bangai” pavyko kontrataka užklupti marijampoliečius. R.Matos da Silva perėmė kamuolį ir dešiniuoju kraštu pasiuntė į baudos aikštelę R.Vėževičių, po kurio perdavimo J.Kasparavičiui beliko nukreipti kamuolį į tuščius vartus – 1:1.
Antrojo kėlinio pradžia priminė pirmojo kėlinio pradžią. “Banga” žaidė aktyviai, bet “Sūduvai” pakako vieno tikslaus perdavimo ir V.Šabala smūgiu iš 16 metrų įveikė I.Driomovą – 1:2.
62 minutę gargždiškiai įgijo kiekybinę persvarą, kai už antrą geltoną kortelę iš aikštės buvo pašalintas V.Slavickas. Nepaisant to, kad “Banga” ilgai kontroliavo kamuolį ir leido laiką marijampoliečių aikštės pusėje, tikrai pavojingas epizodas buvo sukurtas tik besibaigiant rungtynėms, kai iš kelių metrų smūgiavo V.Pavlyk. Deja, I.Kardum sužaidė užtikrintai ir nukreipė kamuolį už vartų.
Rungtynių santraukaA lygos YouTube kanale.
T.Tamošausko komentarasA lygos YouTube kanale.
Kitas rungtynes “Banga” žais Gargžduose spalio 20 dieną 18 valandą su Vilniaus “Žalgiriu”.

Jurgitos Riekašienės nuotraukos

[Best_Wordpress_Gallery id=”156″ gal_title=”20201010″]