#kaslaimės
Kauniečiams pralaimėta

Sekmadienį Gargžduose “Banga” 1:2 nusileido Kauno “Žalgiriui”.

Banga (Gargždai) – Žalgiris (Kaunas) 1:2 (0:1).
Įvarčiai: 90+3 min. S.Rakauskas (Banga); 38 min. G.Sirgėdas, 90 min. L.Pilibaitis (KŽalgiris)
Įspėjimai: 23 min. R.Vėževičius (Banga).
“Bangos” sudėtis: I.Driomovas, R.Vėževičius (87′ P.Lotužys), D.Padaigis, O.Aksonov, Y.Pavlyk, D.Norvilas, S.Rakauskas J.Kasparavičius (76′ I.Venckus), S.Yoshikawa, R.Matos da Silva, D.Zubauskas (65′ S.Kundik). Atsargoje liko: M.Bertašius, E.Bračkus, P.Srėbalius, A.Šveistrys.

Dvikovą aktyviai pradėję kauniečiai jau 5 minutę turėjo gerą galimybę pasižymėti. Laimei, L.Pilibaitis galva sukirto kamuolį į skersinį. 17 minutę jau “Banga” neišnaudojo puikios progos – po D.Zubausko smūgio iš baudos aikštelės kamuolys nuo vieno virpsto nuksriejo iki kito ir sugrįžo į aikštę.
38 minutę kauniečiams pavyko prasiveržimas aikštės viduriu ir prieš I.Driomovą iššokęs G.Sirgėdas smūgiavo tiksliai – 0:1.
Vos po minutės D.Zubauskas, gavęs perdavimą iš aikštės gilumos, dar kartą sukirto į virpstą.
Antrajame kėlinyje “Banga” dar du kartus buvo arti tikslo, tačiau 66 minutę po kontratakos kairiuoju kraštu R.Matos da Silva iš baudos aikštelės smūgiavo greta vartų, o 79 minutę S.Kundik smūgį iš baudos aikštelės prieigų atrėmė D.Mikelionis. Tuo tarpu kauniečiai savo galimybę išnaudojo geriau. 90 minutę po K.Šilkaičio perdavimo prieš I.Driomovą iššokusio L.Pilibaičio pirmąjį smūgį “Bangos” vartininkas atrėmė, tačiau pakartotiniu bandymu kauniečių puolėjas pasiuntė kamuolį į tinklą – 0:2.
Nedidelė viltis sugrįžo jau per teisėjo pridėtą laiką, kai kauniečių klaida gynyboje pasinaudojo S.Rakauskas, iš kelių metrų pasiuntęs kamuolį į vartus – 1:2. Deja, tai buvo viskas, ką “Bangai” pavyko nuveikti.
Rungtynių santraukaA lygos YouTube kanale.
T.Tamošausko komentarasA lygos YouTube kanale.
Kitas rungtynes “Banga” žais Vilniuje spalio 2 dieną, penktadienį, 19 valandą su “Riteriais”.

Jurgitos Riekašienės nuotraukos.

[Best_Wordpress_Gallery id=”154″ gal_title=”20200927″]