#kaslaimės
Čempionams pralaimėjome

Sekmadienį Gargžduose “Banga” 0:2 nusileido “Sūduvai”.

Banga (Gargždai) – Sūduva (Marijampolė) 0:2 (0:2).
Įvarčiai: 23 min. J.Tadic, 34 min. M.Topcagic (Sūduva).
Įspėjimai: 42 min. O.Aksonov, 64 min. S.Rakauskas, 70 min. K.Urbaitis (Banga); 19 min. T.Salamon, 48 min. G.Matulevičius (Sūduva).
“Bangos” sudėtis: I.Driomovas, V.Antužis (46′ D.Lukošius), D.Padaigis, O.Aksonov, Y.Pavlyk, R.Vėževičius (81′ D.Zubauskas), D.Norvilas (63′ P.Lotužys), K.Urbaitis (86′ J.Bičkus), S.Yoshikawa (86′ I.Venckus), S.Rakauskas, R.Matos da Silva. Atsargoje liko: M.Bertašius, E.Bračkus.

Abi komandos labai aktyviai pradėjo susitikimą. Jau 3 minutę po S.Yoshikawa tik nedaug pritrūko, kad “uždarytų” R.Matos perdavimą iš dešiniojo krašto. Atsakomojoje atakoje I.Driomovui teko atremti pavojingą M.Topcagic smūgį. Po poros minučių S.Rakausko iš 25 metrų smūgiuotas kamuolys praskriejo greta virpsto. Dar arčiau tikslo S.Rakauskas buvo 13 minutę, kai po R.Vėževičiaus perdavimo iš dešiniojo krašto galva sukirto kamuolį į skersinį.
Nerezultatyvių atakų serija baigėsi kėlinio viduryje. Deja, įvartis krito į “Bangos” vartus. Po “Sūduvos” reido kariuoju kraštu ir perdavimo į baudos aikštelę J.Tadic, aplenkė O.Aksonov ir nukreipė kamuolį į tinklą. Po kelių minučių “Sūduva” sukūrė dar porą pavojingų epizodų prie “Bangos” vartų, tačiau jų neišnaudojo.
34 minutę D.Padaigiui nepavyko tiksliai pataikyti į kamuolį ir šia klaida pasinaudojo M.Topcagic. Nors “Sūduvos” legionieriaus smūgis nebuvo itin tikslus, I.Driomovui nepavyko kamuolio sustabdyti ir šis nuriedėjo į vartus.
Antrajame kėlinyje nestigo kovos, tačiau pavojingų epizodų buvo gerokai mažiau. Įpusėjus kėliniui pavojingai “Bangos” vartams grasino marijampoliečiai, o 80 minutę puikios galimybės neišnaudojo S.Yoshikawa, po tikslaus S.Rakausko perdavimo, atsidūręs prieš svečių vartų sargą I.Kardum. Deja, kamuolys praskriejo greta vartų.
Rungtynių santraukaA lygos YouTube kanale.
T.Tamošausko komentarasA lygos YouTube kanale.
Kitas rungtynes “Banga” žais jau ketvirtadienį, liepos 23 dieną, 19 valandą Marijampolėje su “Sūduva”.

[Best_Wordpress_Gallery id=”148″ gal_title=”20200719″]