#kaslaimės
Ketvirtoji merginų pergalė

Sekmadienį Gargždų miesto stadione “Bangos” merginos 5:1 įveikė Utenos “Utenį”

Banga M (Gargždai) – Utenis M (Utena) 5:1 (1:0).
Įvarčiai: 36 min. A.Bernotaitė, 60, 68, 88 ir 90+1 min. L.Gedminaitė (Banga); 47 min. L.Vaitukaitytė (Utenis).
Įspėjimai: 20 min. E.Buivydaitė (Banga); 60 min. G.Papartytė, 64 min. D.M.Laniauskaitė (Utenis).
“Bangos” sudėtis: V.Jurgaitytė, K.Pranulytė, D.Švarcaitė, R.Tarasevičiūtė (59′ M.Judeikytė), A.Bernotaitė, V.Žatkina (83′ V.Švarcaitė), P.Narbutaitė, E.Buivydaitė, M.Grikšaitė, D.Dockaitė (88′ A.Streckytė), L.Gedminaitė.

“Bangos” merginos ne itin susikaupusios pradėjo dvikovą su viešniomis iš Utenos – jau per pirmas kelias minutes varžovės turėjo dvi puikias progas pasižymėti. Laimei, vieną kartą “Utenio” puolėja nepataikė į vartus, o antrą kartą komandą išgelbėjo V.Jurgaitytė.
36 minutę “Banga” pasinaudojo varžovių klaidomis. Pakėlus kampinį kamuolys atšoko A.Bernotaitei, po kurios smūgio keliu kamuolys netikėta trajektorija nusileido varžovių vartininkei už nugaros.
Antrasis kėlinys prasidėjo dar viena grubia “Bangos” gynėjų klaidą. Trečiąja dovana uteniškės pasinaudojo – L.Vaitukaitytė įveikė V.Jurgaitytę ir pasiuntė kamuolį į tinklą.
Tačiau tai buvo viskas, ką viešnioms pavyko nuveikti – vėliau aikštėje karaliavo “Banga” ir L.Gedminaitė, netrukus sugrąžinusi persvarą gargždiškėms, o vėliau ją ir padidinusi. Baigiantis rungtynėms L.Gedminaitė dar du kartus įveikė varžovių vartininkę.
Ketvirtoji merginų pergalė leido “Bangai” įsitvirtinti trečioje turnyrinės lentelės vietoje.

Jurgitos Riekašienės nuotraukos

[Best_Wordpress_Gallery id=”142″ gal_title=”20200705″]