#kaslaimės
Lygiosios su “Žalgiriu”

Penktadienį Vilniuje “Banga” be įvarčių sužaidė su “Žalgiriu”.

Žalgiris (Vilnius) – Banga (Gargždai) 0:0.
Įspėjimai: 82 min. N.Ljubisavljevic, 86 S.Mikoliūnas (Žalgiris); 17 min. Y.Pavlyk, 47 min. V.Antužis, 85 min. R.Vėževičius (Banga).
“Bangos” sudėtis: I.Driomovas, V.Antužis, D.Padaigis, O.Aksonov, Y.Pavlyk, R.Vėževičius, D.Norvilas, K.Urbaitis (84′ D.Zubauskas), S.Yoshikawa, S.Rakauskas (68′ D.Lukošius), R.Matos da Silva (74′ J.Bičkus). Atsargoje liko: M.Bertašius, E.Bračkus, G.Gumbaravičius, A.Šveistrys.

Visas rungtynes iniciatyvą turėjo “Žalgiris”, tačiau “Banga” labai patikimai gynėsi ir neleido varžovams šeimininkauti prie savo vartų.
Pirmajame kėlinyje rimtesni gaisras kilo tik pačioje susitikimo pradžioje, 2 minutę, kai žalgiriečiai iš baudos aikštelės siuntė kamuolį virš vartų, ir 15 minutę, kai po M.Kuklio bandymo skersuoti kamuolį į baudos aikštelę šis atsimušė į virpstą.
Antrajame kėlinyje šeimininkai dar padidino spaudimą, bet pavojingų epizodų nebuvo itin daug. Arčiausiai tikslo vilniečiai buvo 56 minutę, kai rimtai padirbėti teko I.Driomovui, sustabdžiusiam kamuolį beveik ant vartų linijos.
Tikra sumaištis kilo 85 minutę, kai po S.Mikoliūno reido į “Bangos” baudos aikštelę rungtynių teisėjas nusprendė skirti vienuolikos metrų baudinį už R.Vėževičiaus pražangą, tačiau vėliau, pasitaręs su linijos teisėju, nusprendė savo sprendimą pakeisti ir žalgiriečiui parodė geltoną kortelę už vaidybą.
“Banga” atlaikė desperatiškus varžovų bandymus išplėti pergalę ir grįžta iš Vilniaus su itin svarbiu tašku.
Rungtynių santraukaA lygos YouTube kanale.
T.Tamošausko komentarasA lygos YouTube kanale.
Kitas rungtynes “Banga” žais Kaune šeštadienį, liepos 11 dieną, 15 valandą su Kauno “Žalgiriu”.

Jurgitos Riekašienės nuotraukos.

[Best_Wordpress_Gallery id=”140″ gal_title=”20200703″]