#kaslaimės
Pradedame

Po penkerių metų pertraukos “Banga” sugrįžo į stipriausią Lietuvos futbolo lygą ir jau šiandien žais pirmąsias rungtynes.
Naują sezoną gargždiškiai pasitinka išsaugoję komandos branduolį ir dar sustiprinę jį keletu naujokų.
“Bangos” marškinėlius ir toliau vilkės gargždiškiai V.Antužis, E.Bračkus, I.Driomovas, P.Lotužys, J.Skuodas, D.Španceris, K.Urbaitis, D.Zubauskas, Gargžduose jau devintąjį sezoną pradėsiantis panevėžietis D.Padaigis (antrus metus iš eilės išrinktas komandos kapitonu). Savo šanso lauks jaunieji klubo auklėtiniai K.Birgiola ir A.Šveistrys. Taip pat komandos sudėtyje liko pernai žiūrovus džiuginę klaipėdiečiai D.Lukošius, D.Norvilas, I.Venckus ir brazilas R.Matos Da Silva.
Tarp “Bangą” papildžiusių naujokų yra ir Lietuvos čempionų – tris sezonus “Sūduvai” atstovavęs R.Vėževičius ir 2018 metais taip pat su Marijampolės komanda auksą laimėjęs J.Kasparavičius. Be jų Gargžduose šiemet žais klaipėdiečiai M.Bertašius, G.Gumbaravičius ir S.Rakauskas, japonas S.Yoshikawa ir du ukrainiečiai – O.Aksonov ir Y.Pavlyk.
Komandos vairas lieka gargždiškio Tomo Tamošausko rankose. Jam talkins treneris A.Šlušnys, vartininkų treneris V.Žutautas, komandos vadovas M.Bieliauskas ir kineziterapeutas M.Rubavičius.
2020 metų sezone A lygoje šešiais ratais žais šešios komandos, tad “Bangai” teks po šešis kartus (iš jų tris namie) išbandyti jėgas su Marijampolės “Sūduva”, Vilniaus “Žalgiriu”, Vilniaus “Riteriais”, Kauno “Žalgiriu” ir Panevėžio “Panevėžiu”.

Kovo 7 dieną 17 valandą Marijampolėje “Banga” pradeda čempionatą rungtynėmis prieš čempionę „Sūduvą“.
Kovo 14 dieną 16 valandą Gargždų miesto stadione “Banga” atidarys A lygos sezoną Gargžduose rungtynėmis prieš „Panevėžį“.