#kaslaimės
Įveikti telšiškiai

Ketvirtadienį Gargžduose “Banga” įveikė Telšių “Džiugą”.

Banga (Gargždai) – Džiugas (Telšiai) 4:1 (2:1)
Įvarčiai: 28 min. R.Krušnauskas, 45 min. N.Žebrauskas, 77 min. D.Zubauskas, 87 min. K.Urbaitis (Banga); 12 min. NN (Džiugas).
“Bangos” sudėtis: I.Driomovas, V.Pocevičius, N.Žebrauskas, K.Gnedojus, M.Gudauskas, D.Padaigis, J.Skuodas (46′ A.Bačanskis), G.Samsonik (61′ Š.Skulskis), K.Urbaitis, A.Skurdelis, R.Krušnauskas (61′ D.Zubauskas).

Dvikova “Bangai” prasidėjo ne itin sėkmingai – “Džiugas” surengė kelias pavojingas kontratakas ir viena iš jų baigėsi tiksliu smūgiu iš kairiojo krašto – 0:1.
Gargždiškiams rezultatą pavyko išlyginti 28 minutę, kai K.Urbaičiui iš kairiojo krašto pasiuntus kamuolį į baudos aikštelę pirmas prie jo suskubo R.Krušnauskas ir iš arti nukreipė į vartus – 1:1.
Pirmojo kėlinio pabaigoje “Bangai” pavyko išsiveržti į priekį, kai N.Žebrauskas galva nukreipė K.Urbaičio nuo kampinio pakeltą kamuolį – 2:1.
77 minutę D.Padaigio iš dešiniojo krašto į baudos aikštelę pasiųstą kamuolį galva į vartus nukreipė D.Zubauskas – 3:1.
Dvikovą gargždiškiai baigė puikia kontrataka 87 minutę, kai D.Zubauskas dešiniuoju kraštu į priekį pasiuntė A.Bačanskį, o šis kamuolį nukreipė į baudos aikštelę įbėgančiam K.Urbaičiui. “Bangos” kapitonas smūgiavo tiksliai – 4:1.
Kitas rungtynes “Banga” žais Gargžduose kovo 10 dieną (šeštadienį) 12 valandą su Klaipėdos “Atlantu B”. Šiose rungtynėse daugiau galimybių parodyti savo gebėjimus turės “Bangos” jaunimas. Pagrindinę sudėtį vėl išvysime kovo 17 dieną 15 valandą, kai Gargždų miesto stadione įvyks dvikova su Kauno “Stumbru B”.