#kaslaimės
Draugiškose rungtynėse įveikta “Jonava”

Šeštadienį Gargžduose “Banga” žaidė draugiškas rungtynes su “Jonava”.

Banga (Gargždai) – Jonava (Jonava) 3:1 (2:1).
Įvarčiai: 16 min. O.Aksonov, 41 min. D.Zubauskas, 65 min. R.Matos da Silva (Banga); 43 min. NN (Jonava).
“Bangos” sudėtis: I.Driomovas, V.Antužis (80′ G.Gumbaravičius), D.Padaigis, O.Aksonov, Y.Pavlyk, S.Yoshikawa, K.Urbaitis (72′ P.Lotužys), D.Norvilas, J.Kasparavičius (68′ I.Venckus), R.Matos da Silva, D.Zubauskas (46′ D.Lukošius).

“Banga” gana greitai išsiveržė į priekį – jau 16 minutę po K.Urbaičio perdavimo iš dešiniojo krašto O.Aksonov galva nukreipė kamuolį į vartus.
Vėliau gargždiškiai surengė dar keletą pavojingų išpuolių, tačiau vis pritrūkdavo tikslumo baigiamojoje atakos stadijoje. Galiausiai nerezultatyvių atakų serija buvo nutraukta 41 minutę. Perdavimą iš aikštės gilumos gavęs J.Kasparavičius aplenkė gynėjus ir pavojingai smūgiavo į svečių vartus. “Jonavos” vartininkas M.Matuzas atmušė kamuolį prieš save, o pirmasis prie jo suskubęs D.Zubauskas padvigubino “Bangos” persvarą. Tiesa, netrukus jau “Banga” gana grubiai suklydo savo baudos aikštelėje ir svečių žaidėjas iš arti nukreipė kamuolį į tuščius vartus.
Besibaigiant kėliniui gargždiškiai galėjo vėl padidinti persvarą, tačiau O.Aksonov galva smūgiuotas kamuolys atsimušė į skersinį.
Antrajame kėlinyje “Banga” visiškai kontroliavo žaidimą, tačiau jonaviečius nubaudė tik vieną kartą. 65 minutę S.Yoshikawa kairiuoju kraštu link varžovų vartų pasiuntė Y.Pavlyk, kuris tiksliu perdavimu baudos aikštelėje surado R.Matos da Silva. Legionierius iš Brazilijos meistriškai susistabdė kamuolį ir užtikrintu smūgiu trečią kartą nuginklavo “Jonavos” vartininką.
Kitas rungtynes “Banga” žais vasario 29 dieną 12 valandą Gargždų miesto stadione su Kretingos “Minija”.