#kaslaimės
Įspūdingas A.Bačanskio šou ir įspūdinga pergalė

Šeštadienį Gargždų miesto stadione “Banga” 6:0 sutriuškino “Jonavą”.

Banga (Gargždai) – Jonava (Jonava) 6:0 (5:0).
Įvarčiai: 3, 8, 29, 45 ir 49 min. A.Bačanskis, 37 min. J.Ulberkis (Jonava) į savo vartus (Banga).
Įspėjimai: 73 min. D.Norvilas, 76 min. P.Lotužys (Banga), 49 min. P.Osauskas (Jonava).
“Bangos” sudėtis: I.Driomovas, V.Antužis, D.Padaigis, K.Gnedojus (57′ E.Bračkus), V.Pocevičius (62′ N.Urba), V.Magdušauskas, G.Kruša, K.Urbaitis (68′ Š.Skulskis), D.Norvilas, A.Bačanskis (73′ P.Lotužys), D.Lukošius (43′ D.Zubauskas). Atsargoje liko: K.Smilingis, J.Skuodas.

Prieš ketvirtąją vietą turnyrinėje lentelėje užimančią “Jonavą” “Banga” sužaidė tikriausiai įspūdingiausią šio sezono kėlinį.
Jau 3 minutę po V.Antužio perdavimo į baudos aikštelę A.Bačanskis įveikė svečių vartininką. Prireikė dar penkių minučių ir po K.Urbaičio pakelto kampinio A.Bačanskis ties tolimuoju virpstu galva antrą kartą pasiuntė kamuolį į vartus. Nuolat varžovus spaudę gargždiškiai 29 minutę surengė puikią kombinaciją ir po G.Krušos perdavimo A.Bačanskis iš arti trečią kartą pasiuntė kamuolį į tinklą.
36 minutę “Jonava” turėjo galimybę sušvelninti skirtumą, tačiau gynėjų klaidą ištaisė I.Driomovas, laimėjęs dvikovą su L.Stonkumi. O po minutės “Bangos” persvara dar padidėjo – pakėlus kampinį jonavietis J.Ulberkis nukreipė kamuolį į savus vartus.
Pirmąjį kėlinį vainikavo puikus V.Pocevičiaus perdavimas A.Bačanskiui ir pastarojo ketvirtasis įvartis.
Antrąjį kėlinį aktyviai pradėję svečiai netrukus dar kartą gavo šaltą dušą – į ataką dešiniuoju kraštu pasiųstas V.Magdušauskas perdavimu kitame krašte surado A.Bačanskį, kuris šaltakraujiškai pelnė savo penktąjį ir komandos šeštąjį įvartį.
Antrajame kėlinyje progų turėjo ir “Jonava”, tačiau I.Driomovas buvo neįveikiamas. 55 minutę jis paskutinę akimirką išmušė kamuolį L.Stonkui iš po kojų, o 81 minutę po to paties L.Stonkaus smūgio lietė kamuolį ir šis atsimušė į virpstą.
Gargždiškiai taip pat turėjo ne vieną galimybę padidinti ir taip įspūdingą skirtumą, tačiau rezultatas nebepakito.
Kitas rungtynes “Banga” žais Kupiškyje birželio 30 dieną 18 valandą su “Kupiškiu”.

[Best_Wordpress_Gallery id=”94″ gal_title=”20190622″]