#kaslaimės
Pirmasis pralaimėjimas

Šeštadienį Telšiuose “Banga” 1:2 nusileido “Džiugui”.

Džiugas (Telšiai) – Banga (Gargždai) 2:1 (0:1).
Įvarčiai: 55 min. A.Lipskis, 60 min. E.Vainoras (Džiugas); 21 min. N.Urba (Banga).
Įspėjimai: 12 min. E.Vainoras, 25 min. D.Arlauskis, 90+5 min. G.Šarkis (Džiugas); 85 min. E.Bračkus (Banga).
“Bangos” sudėtis: I.Driomovas, V.Antužis, D.Padaigis, K.Gnedojus, N.Urba, V.Magdušauskas (46′ D.Zubauskas), G.Kruša, D.Norvilas (60′ E.Bračkus), K.Urbaitis (80′ Š.Skulskis), A.Bačanskis (69′ P.Lotužys), D.Lukošius. Atsargoje liko: K.Smilingis, M.Petrikas, J.Skuodas.

Pirmajame kėlinyje iniciatyvą turėjusi “Banga” jau 10 minutę buvo arti tikslo – po tolimo K.Urbaičio smūgio “Džiugo” vartininkas lietė kamuolį, kuris atsimušė į skersinį ir nuskriejo virš vartų. 21 minutę aikštės šeimininkų vartininkas sužaidė ne taip sėkmingai – po N.Urbos baudos smūgio iš 20 metrų kamuolys nusileido tolimajame vartų kampe ir “Banga” išsiveržė į priekį.
Antrojo kėlinio pradžioje mūsų komanda galėjo padvigubinti persvarą, tačiau po G.Krušos smūgio galva kamuolys antrą kartą atsimušė į “Džiugo” vartų skersinį. Netrukus pasitvirtino nerašyta taisyklė: neįmuši tu – įmuša tau. Praėjo tik trisdešimt sekundžių ir A.Lipskis iš arti “uždarė” komandos draugo perdavimą iš dešiniojo krašto. Deja, tuo “Bangos” problemos nesibaigė. Po penkių minučių traumą patyrė D.Norvilas ir, kol gargždiškiai buvo likę dešimt prieš vienuoliką, E.Vainoras išnaudojo kiekybinę persvarą, tolimu smūgiu pasiųsdamas kamuolį į vartus – 1:2.
“Banga” sutelkė visą dėmesį į varžovų vartus ir 74 minutę galėjo rezultatą išlyginti, bet G.Krušos smūgį iš baudos aikštelės atrėmė vartininkas, o D.Zubausko pakartotinį bandymą nuo vartų linijos atmušė “Džiugo” gynėjas. Kiek vėliau aikštės šeimininkų vartų sargas atrėmė ir N.Urbos baudos smūgį.
Telšiškiai taip pat turėjo galimybių pasiųsti kamuolį į “Bangos” vartus, tačiau S.Rakausko tolimą smūgį atrėmė I.Driomovas, o A.Lipskio smūgiuotas kamuolys praskriejo greta vartų.
Kitas rungtynes “Banga” žais balandžio 27 dieną 16 valandą Vilniaus Fanų stadione su Elektrėnų “Versme”. Tai bus LFF Taurės antrojo etapo susitikimas.

Jurgitos Riekašienės nuotraukos

[Best_Wordpress_Gallery id=”78″ gal_title=”20190420″]