#kaslaimės
5 turas: išvyka į Telšius

Šeštadienį 14 valandą Telšių dirbtinės dangos aikštėje (Lygumų g. 47) “Banga” susitiks su vietos “Džiugu”.

Varžovai. Tarpsezoniu Telšiuose įvyko nemažai permainų. “Džiugo” vairas patikėtas dar praėjusiame sezone rungtyniavusiam Mariui Šlutai. Telšiškiai atsisveikino su vartininku R.Grižu, į Kauno “Žalgirį” iškeliavo daug rungtyniavęs B.Anisas, “Šiaulius” pasirinko pusę sezono “Džiugo” marškinėlius vilkėjęs S.Amirzian. Be to, išsiskirta su ne vienerius metus Telšiuose žaidusiu ukrainiečiu V.Polyanskyy. Telšiškiams pavyko išsaugoti keletą praėjusio sezono lyderių – “Džiugo” garbę toliau gina A.Lipskis, D.Arlauskis, E.Vainoras, A.Mika, T.Rapalavičius, S.Rakauskas ir ukrainietis K.Shults.
Išvykusius pakeitė iš “Atlanto” atvykę M.Papšys (gimęs 1989) ir D.Šiuša (1999) bei Nacionalinėje futbolo akademijoje tobulėjęs vartų sargas K.Urbietis (2001).
Šiame sezone telšiškiai rungtyniauja permainingai. Pirmajame ture namuose “Džiugas” po atkaklios kovos 1:0 įveikė “Kupiškį”, o antrajame ture Kaune minimaliu rezultatu 0:1 nusileido “Hegelmann Litauen”. Kur kas lengviau telšiškiams susiklostė namų dvikova su “Atmosfera”, kai “Džiugas” mažiau patyrusius varžovus įveikė net 6:0. Tokio įvarčių šou nepavyko pakartoti paskutiniajame susitikime su “Jonava”. Telšiuose vykusios rungtynės baigėsi be įvarčių – 0:0.
“Banga” šeštadienio rungtynėse versis be traumų kamuojamo G.Samsonik. Dar keli futbolininkai yra patyrę mikrotraumas, bet tikimasi, kad jos nesutrukdys žengti į aikštę Telšiuose.