#kaslaimės
“Banga” pradeda sezoną

Šeštadienį 14 valandą Gargždų miesto stadione “Banga” pradės oficialų 2019 metų sezoną. Pirmasis varžovas – Pakruojo “Pakruojis”.

Tarpsezoniu “Banga” išgyveno minimalius pokyčius. Komandos vairą laikančiam Tomui Tamošauskui toliau talkins Aurimas Šlušnys ir Matas Bieliauskas, o žaidėjų sveikata rūpinsis kineziterapeutas Martynas Rubavičius.
Komandoje liko vartininkai Ignas Driomovas, Kornelijus Smilingis ir Dovydas Španceris, aikštės žaidėjai Deividas Padaigis (komandos kapitonas), Valdas Antužis, Algimantas Bačanskis, Edvinas Bračkus, Kazimieras Gnedojus, Matas Ilginis, Paulius Lotužys, Matas Petrikas, Valdas Pocevičius, Genaras Samsonik, Justas Skuodas, Neilas Urba, Karolis Urbaitis ir Darius Zubauskas. Po trumpos pertraukos į aikštę grįžta Šarūnas Skulskis. Be to, prie komandos prisijungė trys klaipėdiečiai – “Bangoje” jau rungtyniavęs Deividas Lukošius bei Dovydas Norvilas ir Gediminas Kruša. Su pagrindine komanda dirbs ir jaunimas – Vaidas Magdušauskas, Pijus Srėbalius ir Ignas Venckus.
Iš praėjusį sezoną pabaigusių žaidėjų šiemet “Bangos” marškinėlių nevilkės tik Mantas Gudauskas ir Matas Radžiukynas.

Kviečiame visus šeštadienį atvykti į Gargždų miesto stadioną. Rungtynių pradžia – 14 valandą. Įėjimas į šias rungtynes – nemokamas. Atvykusius anksčiau linksmins grupė “Kofeinas”.