#kaslaimės
Lygiosios Telšiuose

Šeštadienį Telšiuose “Banga” 1:1 sužaidė su vietos “Džiugu”.

Džiugas (Telšiai) – Banga (Gargždai) 1:1 (0:1).
Įvarčiai: 86 min. NN (Džiugas); 17 min. NN (Džiugas) į savo vartus (Banga).
“Bangos” sudėtis: I.Driomovas (46′ K.Smilingis), D.Padaigis, K.Gnedojus, E.Bračkus, N.Urba (46′ V.Antužis), V.Magdušauskas, V.Pocevičius (46′ J.Skuodas), D.Norvilas, K.Urbaitis (46′ Š.Skulskis), A.Bačanskis (46′ P.Lotužys), D.Zubauskas.

Paskutinėse kontrolinėse rungtynėse “Bangos” sudėtyje buvo galima išvysti ir iki tol nematytų veidų – pirmą kartą į aikštę žengė po operacijos atsigaunantis K.Urbaitis.
Pirmojo kėlinio pradžioje nei viena komanda neturėjo aiškesnės žaidimo persvaros, o pirmasis rungtynių įvartis krito gana netikėtai – po V.Magdušausko perdavimo į baudos aikštelę telšiškių gynėjas nukreipė kamuolį į savo vartus.
Įpusėjus kėliniui iniciatyvą perėmė “Banga”, o pavojingiausius epizodus prie aikštės šeimininkų vartų kūrė neužtikrintai žaidęs “Džiugo” vartininkas. 24 minutę V.Magdušauskui nepavyko iš 25 metrų pasiųsti kamuolio į tuščius vartus, o besibaigiant kėliniui analogiška galimybe iš 15 metrų nepasinaudojo K.Urbaitis.
Prasidedant antrajam kėliniui “Banga” atliko iškart penkis keitimus. Permainos kiek išbalansavo žaidimą ir iniciatyvą kuriam laikui perėmė aikštės šeimininkai. Tiesa, pavojingų epizodų prie I.Driomovo vartų nebuvo.
Pirmąjį rimtą šeimininkų perspėjimą “Banga” gavo 80 minutę, kai po rikošeto kamuolys atsimušė į virpstą ir vos nenusileido vartuose. Dar po kelių minučių “Banga” praleido šeimininkų ataką kairiuoju kraštu, o po perdavimo į baudos aikštelę telšiškių žaidėjas smūgiu iš arti išlygino rezultatą – 1:1.
Dėl ligų ir traumų šioje dvikovoje negalėjo dalyvauti D.Lukošius, G.Samsonik ir G.Kruša.
Kitas rungtynes “Banga” žais kovo 23 dieną (šeštadienį) 14 valandą Gargždų miesto stadione su “Pakruoju”. Tai jau bus 2019 metų I lygos pirmenybių startas.