#kaslaimės
Jaunimo komandų rezultatai

Pasibaigė 2018 metų jaunimo komandų pirmenybės. Šiais metais 11 prieš 11 varžybose dalyvavo keturios vaikinų ir viena merginų VšĮ „Gargždų futbolas“ komandos.
Gargždų „Banga“ buvo vienintelė Elitinių lygų dalyvė iš rajoninių (mažųjų) savivaldybių. Gargždiškiai savo atstovus turėjo U-17 ir U-15 amžiaus grupėse.
Šis sezonas tapo rimtu iššūkiu „Banga U-17“ komandai, įsibėgėjus sezonui praradusiai į Vokietiją (FC Nurnberg) išvykusį N.Žebrauską, o dar trims žaidėjams – P.Srėbaliui, M.Gelžiniui ir A.Šveistriui – papildžius pagrindinės komandos gretas. Per 28 rungtynes 27 taškus iškovoję gargždiškiai galutinėje lentelėje liko 7 vietoje bei iškovojo teisę kitais metais varžytis Elitinėje U-19 lygoje. Beje, šiais metais U-17 komandos atstovai svariai prisidėjo prie „Banga B“ komandos dalyvavimo LFF II lygos pirmenybėse.
Tris žaidėjus – K.Toleikį, E.Jurjoną ir J.Virvilą – į Nacionalinę futbolo akademiją delegavusi “Banga U-15” sunkiai startavo, tačiau galingai finišavo ir užėmusi septintąją vietą išsaugojo teisę ir kitais metais varžytis su pajėgiausiomis šalies ekipomis.
„Banga U-14“ ekipa Vakarų-Šiaurės regione lenktynėse dėl 4 kelialapių į kitais metais vyksiančią Elitinę U-15 lygą aplenkė Tauragės ir Plungės bendraamžius. Gargždiškiai kartu su Vilniaus FM, Klaipėdos FM, Šiaulių FA, Kauno SM „Tauras“, Panevėžio FA, Vilniaus BFA ir Marijampolės FC komandomis kitame sezone sudarys stipriausių šalies komandų aštuntuką.
“Banga U-19” I lygos Vakarų Šiaurės regione suteikė galimybę mėgautis futbolu rečiau kitose komandose pasirodantiems futbolininkams ir finišavo šeštoje vietoje devynių ekipų pirmenybėse.
Šiais metais atjaunėjusi „Banga B“ merginų komanda moterų I lygos Vakarų regiono varžybose užėmė 3 vietą ir du kelialapius į ketvirtfinalį užleido Panevėžio FA ir Mažeikių „Triumfo“ ekipoms. Tolimesnėje kovoje dėl 9-12 vietų bangiškės po atkaklios kovos pripažino Kauno SM „Tauras“ komandos pranašumą ir kartu su Tauragės VJSM pasidalino 11-12 vietas.