#kaslaimės
Sezono finišas

Šeštadienį 14 valandą Gargždų miesto stadione “Banga” susitiks su Kauno “Stumbru B”.

Praradusi galimybę finišuoti pirmosiose dviejose I lygos pozicijoje “Banga” tęsia kovą dėl bronzos medalių. Tiesa, norint tapti I lygos prizininkais reikia dviejų sąlygų, viena iš kurių nepriklauso nuo pačių gargždiškių. Pirma, patiems reikia laimėti prieš Kauno ekipą. Antra, reikia sulaukti palankių žinių – “Panevėžio” pergalės – iš Kėdainių.
“Stumbras B” tikriausiai vienintelė iš dublerių ekipų visą sezoną, o ypač per pastarąjį mėnesį, kelė problemų ir pirmojo aštuoneto komandoms. Būtent kauniečiai pirmieji pristabdė įsibėgėjusį “Panevėžį”, įveikę pirmenybių lyderius 2:1. Taip pat “Stumbras B” neturėjo problemų su “Pakruoju” (4:0) ir išsivežė tašką iš Telšių (1:1). Tiesa, per pastarąjį mėnesį kauniečiams teko patirti ir pralaimėjimų – 0:2 nusileista “Nevėžiui” ir 1:3 NFA.
Nors “Banga” pirmojo rato dvikovą Kaune laimėjo 4:0, galima prisiminti ir liūdnesnę praėjusių metų patirtį, kai besibaigiant antrajam ratui mūsų komanda prieš “Stumbrą B” patyrė skaudžią nesėkmę (1:2), kuri sukliudė laimėti I lygos pirmenybes.

ĮĖJIMAS Į PASKUTNIĄSIAS SEZONO RUNGTYNES  – NEMOKAMAS!!!