#kaslaimės
Nesėkmė Panevėžyje

Sekmadienį Panevėžyje “Banga” 0:2 nusileido “Panevėžiui”.

Iš protokolo. Panevėžys (Panevėžys) – Banga (Gargždai) 2:0 (0:0).
Panevėžios miesto stadionas, 700 žiūrovų. Teisėjas – G.Mažeika.
Įvarčiai: 50 min. T.Salamanavičius, 57 min. D.King (Panevėžys).
Įspėjimai: 6 min. K.Gnedojus (Banga); 42 min. J.Skinderis, 57 min. D.King, 59 min. E.Tamulevičius, 88 min. M.Fridrikas (Panevėžys).
“Bangos” sudėtis: I.Driomovas, V.Antužis, K.Gnedojus, E.Bračkus, M.Gudauskas, E.Anulis (46′ G.Samsonik), V.Pocevičius, N.Urba (83′ M.Radžiukynas), K.Urbaitis, P.Lotužys, D.Zubauskas. Atsargoje liko: K.Smilingis, A.Bačanskis, M.Ilginis, M.Petrikas, P.Srėbalius.

“Bangos” pralaimėjimą nulėmė nesėkminga antrojo kėlinio pradžia. Jei pirmajame kėlinyje panevėžiečiai neišnaudojo poros turėtų progų, tai jau 50 minutę po perdavimo iš aikštės gilumos T.Salamanavičius galva nukreipė kamuolį į vartus. Tuo mūsų komandos nesėkmės nesibaigė – po septynių minučių D.King iššoko prieš I.Driomovą ir antruoju bandymu pasiuntė kamuolį į tuščius vartus.
Praleidusi du įvarčius “Banga” visą dėmesį nukreipė į varžovų vartus ir netrukus turėjo puikią galimybę sušvelninti rezultatą. Deja, po gražios kombinacijos ir P.Lotužio perdavimo iš kairiojo krašto G.Samsonik iš kelių metrų smūgiavo greta vartų. 70 minutę po K.Urbaičio baudos smūgio ir rikošeto kamuolys atsimušė į skersinį. Dar po kelių minučių puikiai sužaidė “Panevėžio” vartų sargas, pirmiausia atrėmęs tolimą V.Pocevičiaus smūgį, o vėliau ir G.Samsonik bandymą į vartus nukreipti nuo vartų sargo atšokusį kamuolį.
Kitas rungtynes “Banga” žais Gargžduose šeštadienį, spalio 13 dieną, 14 valandą su Telšių “Džiugu”.