#kaslaimės
Dar viena nesėkmė

Šeštadienį Gargždų miesto stadione “Banga” 1:2 nusileido Vilniaus “Vyčiui”.

Iš protokolo. Banga (Gargždai) – Vytis (Vilnius) 1:2 (1:0).
Gargždų miesto stadionas, 400 žiūrovai. Teisėjas – R.Adžgauskas.
Įvarčiai: 33 min. K.Urbaitis (Banga); 50 min. O.Kvernadze, 66 min. G.Paulauskas (Vytis).
Įspėjimai: 45+1 min. K.Urbaitis, 51 min. G.Samsonik (Banga); 85 min. M.Makutunovičius, 90 min. O.Kvernadze (Vytis).
Pašalinimas: 76 min. I.Driomovas (Banga).
“Bangos” sudėtis: I.Driomovas, V.Antužis, D.Padaigis (23′ M.Radžiukynas), E.Bračkus, M.Gudauskas, E.Anulis, V.Pocevičius, K.Urbaitis, G.Samsonik (78′ K.Smilingis), P.Lotužys, A.Bačanskis. Atsargoje liko: M.Gelžinis, M.Ilginis, M.Petrikas, P.Srėbalius, A.Šveistrys.

Komandos aktyviai pradėjo dvikovą, vis rasdamos spragų viena kitos gynyboje. Pirmieji išbandymai teko vilniečių vartų sargui K.Čirbai, kuris atrėmė pavojingus A.Bačanskio ir P.Lotužio smūgius. Vėliau jau teko padirbėti I.Driomovui, kai prieš jį dešiniuoju kraštu išbėgo O.Kvernadze.
33 minutę po keleto rikošetų svečių baudos aikštelėje kamuolys atiteko K.Urbaičiui, kuris užtikrintai smūgiavo į tolimąjį vartų kampą – 1:0.
Baigiantis kėliniui arti tikslo padvigubinti gargždiškių persvarą buvo E.Anulis, po kurio smūgio galva kamuolys atsimušė į skersinį.
Dar vieną galimybę pasiųsti kamuolį į vartus “Banga” turėjo antrojo kėlinio pradžioje, kai K.Čirba tik didelių pastangų dėka atrėmė P.Lotužio smūgį galva. Deja, jau po kelių minučių “Bangai” teko traukti kamuolį iš tinklo – po perdavimo iš kairiojo krašto O.Kvernadze galva iš arti nukreipė kamuolį į vartus – 1:1.
66 minutę vilniečiai “Banga” užklupo greita kontrataka ir po perdavimo iš kairiojo krašto G.Paulauskas tiksliai smūgiavo iš keliolikos metrų į apatinį vartų kampą – 1:2.
Dar labiau “Bangos” situacija komplikavosi 76 minutę, kai I.Driomovas už baudos aikštelės ribų neleistinai sustabdė pabėgantį varžovą. Už šį veiksmą teisėjas mūsų vartų sargui parodė raudoną kortelę.
Net ir turėdama vienu žaidėju mažiau “Banga” dar bandė gelbėtis, bet visos pastangos buvo bevaisės.
Kitas rungtynes “Banga” žais rugsėjo 22 dieną 15 valandą Gargždų miesto stadione su “Pakruoju”.

Jurgitos Riekašienės nuotraukos.

[Best_Wordpress_Gallery id=”46″ gal_title=”20180908″]